Znači dolaze bolji dani i za VPIK, i bilo je vrijeme.
I ja sam pomalo dokupljivao sad mi je žao što nisam više.
On je i u ZVCV, plaćao po 100 do 110 kn a ZVCV je sada na 80 kn. VLDS da i ne sponjimem [rolleyes]
pa ne mogu sad i ovome davat potporanj, nemam više slobodnog novca, niti energije,niti volje…
ovaj put bez mene…sretno
Znači dolaze bolji dani i za VPIK, i bilo je vrijeme.
I ja sam pomalo dokupljivao sad mi je žao što nisam više.
On je i u ZVCV, plaćao po 100 do 110 kn a ZVCV je sada na 80 kn. VLDS da i ne sponjimem [rolleyes]
[/quote]
mene čudi kako je uložio u firmu koja je opstala samo zahvaljujući drzavnim potporama, odnosno otpisu dugova
nego, što mislite hoće li se ovo odustajanje od mercatora odraziti na vupik i ostale agrokorice?
[/quote]
mene čudi kako je uložio u firmu koja je opstala samo zahvaljujući drzavnim potporama, odnosno otpisu dugova
nego, što mislite hoće li se ovo odustajanje od mercatora odraziti na vupik i ostale agrokorice?
[/quote]
Pa ,koliko puta je već najavljeno odbijane ponude,mislim da je to već uračunato u cijenu
Možda i bude neke reakcije danas na otvaranju ali po meni ovo je dobra vijest za sve članice Agrokor koncerna. Sad gazda može staviti fokus na razvoj portfelja firmi koje trenutno posjeduje, a akvizicije će doći same po sebi. Za Mercator uvijek ima vremene jer njegovi su vlasnici u velikim problemima.
MIŠLJENJE ::
VPIK je jučer odradio rast,po TA analizi,
slijedi korekcija, KONZ je zastao na 145, što je bio pokazatelj da
nemože gore,tj.neki su već imali povlaštene informacije,tako je reagiralo i BLJE.ali su mnogi pohrlili na kupnju,slijedi nastavak pada, o objave Q4.
Zna se zašto ovo raste i tko kupuje ali nije mi jasno da netko želi dionicu koja konstatno stvara gubitke i traže svako malo da im Država oprosti dugove.
halo, ima li živih?
di su kupci od jučer, može li da se javi jedan da nam malo elaborira zašto je baš jučer kupovao?
lynx možda, ima želju? [lol]
Naljutili smo blogera [lol]