..zna li ko kolika je sad realna cijena VUPIKA..i koliko će ulaz u EU utjecat kad udjemu u EU..I KOLIKA BI TADA REALNA CIJENA BILA?
realna cijena Vupika je ona kojom realno možeš tržiti sutra na burzi. realna cijena kada uđemo u uniju će biti ona po kojoj će se tržiti tada. Čitao sam to u mnogim knjigama o investiranju, a poslužio sam se i mnogim izračunima. Mislim da ne griješim.
Kolega ja mislim da ste malo zabrljali. Cijena dionica na burzi nije jednaka cijeni cijele firme. Postoje većinski vlasnici koji vam svoj dio sigurno neće prodati po tako niskoj cijeni.
Mislim na nas sitnozube. Većinski vlasnici ako budu u gabuli prodati će po ovoj ili nižoj. Momci s izjavama "neć prodat svoju dijoncu nikad jer je najbolja an svijetu" spadaju u relikte, mada ih je donedavno bilo dosta.
Izjava "necu prodat dionicu nikad jer je najbolja" je za malu djecu, jer danas je ta dionica najbolja, a sutra može biti najgora, a osim toga najbolja je izrazito relativan pojam. Moje saznanje mi govori da je ova dionica trenutno vrlo dobra kupovina. A da li će cijena gore ili dolje, to je pitanje za milijun kuna
Ljdi pa ova dionica će za koju godinu biti zlatni rudnik. Todorić je dao cca 400 kn po dionici za svoj većinski dio, ako se ne varam. A što vi mislite da je on krivo procjenio, pa hrana će po svim predviđanjima kroz 10 godina biti jedna od skupljih stavki u život. A ko bude hranu proizvodio imat će para.
Ljdi pa ova dionica će za koju godinu biti zlatni rudnik. Todorić je dao cca 400 kn po dionici za svoj većinski dio, ako se ne varam. A što vi mislite da je on krivo procjenio, pa hrana će po svim predviđanjima kroz 10 godina biti jedna od skupljih stavki u život. A ko bude hranu proizvodio imat će para.
[thumbsup]
Mućke s dionicama: Prevareni branitelj d.o.o.
http://www.nacional.hr/clanak/114823/prevareni-branitelj-doo
Srdačan pozdrav
Dionica za promatranje, to svakako. Problem – situacija oko Vukovarski branitelj d.o.o (hoće li raspordavati) i sentiment na tržištu. Za one dugoročne [thumbsup]
P.S. Ne posjedujem dionice VPIK-R-A
Srdačan pozdrav
Mućke s dionicama: Prevareni branitelj d.o.o.
http://www.nacional.hr/clanak/114823/prevareni-branitelj-doo
Srdačan pozdrav
Kakva je to uopce i ideja da dio vukovarskih branitelja osnuje d.o.o. koji ce sudjelovati u privatizacijama na podrucuju Vukovara. A cini se da i medu njima postoje povlasteni. Barem sudeci prema navodima iz clanka.