VPIK (VUPIK d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VPIK (VUPIK d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izvješće odlično!!!
Povečanje dugotrajne imovine, povečanje prihoda, smanjenje rashoda i naravno dobit!

JA sam i očekivao ovko nešto, a za trči i četvrti kvartal če biti još i bole jer je druga polovina godine presudna u poljoprivredi.

Tjedno se kipa 2 do 3 radnika. Ako ste pametni nemojte dizati cijenu. Nije li bolje kupovati po 50, a ne po 70…

Tjedno se kipa 2 do 3 radnika. Ako ste pametni nemojte dizati cijenu. Nije li bolje kupovati po 50, a ne po 70…

Vrijednost dionice na burzi je za 25% manja nego prošle godine u ovo vrijeme (istina onda se nije baš ni trgovalo s njom), dok je firma u međuvremenu povećala dugotrajnu imovnu za 100% (dakle investicije), kratkotrajnu imovinu za 80%, ukupne prihode za 150%, prihode od prodaje 34%, smanjenje reshoda za 10%, ostvarena dobit preko 4 ml kuna (nadam se da nitko ozbiljan dobit neće uspoređivati sa prošlogodišnjom), istina povećene su i dugoročne obaveze za 230 ml kuna (investicije)…
Mislim da će i 100kn uskoro bito dobro!!!

Bože daj mi priliku da ti pokažem, da me bogatstvo neće promjeniti! (Dell Trotter)

Jašta!! ja u kešu čekam, ne baš 50. Jedino mi Nad Ja šapće da se na Belju izjalovijo izračun s radničkim dijonicama, oćureći utekla je gor iako se predmijevalo istrpavanje još neko vrijeme. No još nije niti kolovoz, mislim da će pravi tanec otpočet neđe oko izbora.

Sve je to super, ali bez obzira na odlične rezultate, država prodajom ili davanjem dionica radnicima, kreira cijenu. Dok se to ne završi, ili dok se obujam barem ne smanji mislim da nema nekog večeg skoka cijene

Sve je to super, ali bez obzira na odlične rezultate, država prodajom ili davanjem dionica radnicima, kreira cijenu. Dok se to ne završi, ili dok se obujam barem ne smanji mislim da nema nekog večeg skoka cijene

RH više ne prodaje dionice, valjda su stali prije blagdana, a možda je to to.

kad bi stali, to bi više zančilo od odličnog izvještaja

Tako likvidna dionica, a tako malo postova o njoj?!
trenutno nije u fokusu ili "ne želim ju reklamirati svojim pisanjem"?

Tako likvidna dionica, a tako malo postova o njoj?!
trenutno nije u fokusu ili "ne želim ju reklamirati svojim pisanjem"?

Da, ni meni nije baš jasno da forumaši ništa ne pišu o ovoj dionica, a nadasve je vrlo zanimljiva i trenutno daleko, daleko podcijenjena, po mom mišljenju kroz 2-3 godine cijena će porasti višestruko.

Čujem da je ova dionica djeljena braniteljima i da je jedan od većih dioničara Isaković sve rasprodao nažalost čovjeku prekipilo.

Netko pokušava braniti cijenu, za sada mu ide dobro, još mu je ostalo municije za sutra ako krenemo u ovom tonu

Netko pokušava braniti cijenu, za sada mu ide dobro, još mu je ostalo municije za sutra ako krenemo u ovom tonu

Koji su mu motivi da to radi? Sumnjam da je Vupik na margin listama. Nemaju ga ni fondići. Prije će biti da ga je netko odlučio krtožit, kupuje ga umjesto životnog osiguranja il slično…

New Report

Close