Vratio nam se Bisaković u TOP10. Ako je suditi prema količini koju je ima prije izlaska (cca 6.000) komada, mogao bi ona skupljati još par dana [lol]
Lijepo je danas odradio i VUPIK. Čini mi se da je konačno slomljen otpor na 70 kn i sad ćemo vjerojatno polako prema gore. Pitanje je samo kad će bisakovi odlučiti pogurati prema gore [cool]
LIjep razvoj događanja danas. Odličan promet i još k tome rast cijene od skoro 5%. Po kupnji se vidi da veći igrači akumuliraju dionicu, a nekome se ne dopada što je rast već počeo, pa ga pokušava zaustaviti.
Lijepo je danas odradio i VUPIK. Čini mi se da je konačno slomljen otpor na 70 kn i sad ćemo vjerojatno polako prema gore. Pitanje je samo kad će bisakovi odlučiti pogurati prema gore [cool]
70 nikad ni nije bio otpor. Ja sam u dva tjedan liparenja na bidu ispod 70 jedva uspio kupiti neku siću. Iz aviona se vidjelo da može samo gore.Sada je kupnja i prodaja otpirlike izjednačena, sa time da je nejveci dio prodaje puno više, tamo negdje oko 100kn. Ici ce vupik u velikim skokovima gore. Čisto jer niko nije lud da podaje sad kada se napokon pomaknunlo sa mjesta..
Goodbye 70, 80 here we come… [lol]
Goodbye 80, 90 here we come… [lol] [cool]