Danas bi mogli i tu dotaknuti dno, vidjecemo narednih dana, 9.2. 11, prosjecna je bila 96,42 kn, za nešto više od tri mjeseca pala je za 32 kn.Baš me zanima gdje ce biti cijena za koji mjesec, dva…
Mnemotehnički pamtljivo; ako nastavi ovim tempom doći će na 32 kune, koliko je i pala u tromjesečno.
63xx bilo je dno, ko je jamio, jamio je…Potpora na kupnji svaki dan je veca, ide to prema 100 još jednom….
Malo pronjuškao o Vupiku!!!!
Nakon svih dubioza i na temelju onog što piše SADAŠNJA vrijednost imovine bila bi OPET cca 900 miliona kuna?????
MOLIM , da li je to REALNO I IMA LI NETKO TOČNE PODATKE?????
Najbolje bi bilo da se OGLASE ZAPOSLENICI koji su dobili svaki cca 450 dionica po nominali 400 kunića!!!!
ŠTO ONI KAŽU?????
Bilo bi dobro da saznamo KONKRETNE VJERODOSTOJNE PODATKE!!!!
Čini mi se da sa NE MOŽE FULATI U OVOJ DIONICI????
Ako to ide mene molio bih BILL-a da kaže ŠTO ZNA?????
Ja nisam do sada pratio ovu dionicu a za 3-4 sata koliko sam potrošio na nju – NISAM NAŠAO BAŠ NEŠTO KONKRETNO!!!!
OVIH DANA, osobno, ću je još DOKUPITI!!!!!!!
Na čemu ste vi kolega?
[bye]
Taj tjedan probijamo 70, prvi pokušaj nije uspio zbog crvenila vani, tako da još ima prilike za jeftini dokup ali up- trend je formiran. [lol]
Nisam ekonomista pa slabo baratam terminologijom….dali "formiranje up trenda" znači da će dijonica ići up?
Nisam ekonomista pa slabo baratam terminologijom….dali "formiranje up trenda" znači da će dijonica ići up?
Unatoc padu crobija vpik u plusu, da idemo gore…