Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Ovaj VPIK mi je primamljiv al mi uvik pobigne neki veći ulet mada ga dobro pratim
ali zasad ne gađam dovoljno dobro.
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Mene brine zemlja, jer 2000 ha nije malo, pogotovo što je na tom području planirana izgradnja farmi, a bez zemlje (na koju planiraš bacati drek) ne možeš dobiti dozvole!
Osobno baš i nisam sretan na razvojem situacije kao vi kolega!
Bože daj mi priliku da ti pokažem, da me bogatstvo neće promjeniti! (Dell Trotter)
@robilad
Ali također morate znati da Vupik već godinama kupuje plodne oranice od privatnika ,a i to sa
2000 ha nije vjerovatno gotovo.
Pozdrav
Za kupovinu znam i možete slobodno nazvati pravnu službu Vupika u kojoj je jedan dipl.pravnik
zadužen za kupovinu zemljišta.
Pozdrav
Za kupovinu znam i možete slobodno nazvati pravnu službu Vupika u kojoj je jedan dipl.pravnik
zadužen za kupovinu zemljišta.
Pozdrav
Provjerio sam, jesu kupovali su, ali nisu neke značajne količine! Isto tako mi je potvrđeno i za oduzetu zamlju o kojoj sam pisao jučer.
Strah me kako će se to odraziti na dionicu kad to saznaju i otome se raspišu novinari!!!!!!
Bože daj mi priliku da ti pokažem, da me bogatstvo neće promjeniti! (Dell Trotter)
Ovaj VPIK mi je primamljiv al mi uvik pobigne neki veći ulet mada ga dobro pratim
ali zasad ne gađam dovoljno dobro.
Samo gađaj, jedan iz top 10 ti trejda, pa samo ti daj..
lp i sretno
[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]