@ Kliring
Ne vidim gdje je tolika zavist što je netko nepromišljeno polupao ask. Vpik definitivno svoju dobit nije zaradio, jer je on kronični gubitaš. A ovo izvješće je zaista fascinantno. I kolega Lojtra se slaže da je bitna psihologija ulagača, a bitna je i educiranost [wink]
kanabis
ma hebe mi se, nemam vpik, uostalom u kešu sam 80% i neš sitno zatrejdam, ovdje nisam stigao ući ali me nasmijava količina postova koji se pojavi kad neka dijonica napravi solidan rast. odmah ide pljuvanje i nada da će se pokolebati kupce. meni je to jadno, ne znam..
meni je to ok. Normalno da se ljudi zainteresiraju kad dionica uđe u blokadu bilo pozitivnu ili negativnu. No kolega Kliring morate priznati da je izvješće zaista, pa rekao bih u najmanju ruku čudno i da ta dobit u stvari uopće ne postoji. Daleko su mi gori postovi na best buy
meni je ovo izvješće totalno frizirano i vjerujem da netko želi izaći
samo obratite pažnju na ovu izjavu pa će vam sve biti jasno, izvještaj je friziran netko želi izaći a mislim ko može izaći todorić?
Sjajni lanjski rezultati, pročitajte zadnji odlomak…
http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-slab-promet%2c-indeksi-i-cetvrti-dan-u-minusu,105516.html
Ne zaboravimo Vupik je bio 300 kn dok je Belje bilo 150 kn a Vupiku još nije bio oprošten dug i nije bio Todijev…samo se nagađalo…a sad je stvarnost…važna je zemlja..VLASTITA zemlja, puna važnija i od ove dobiti …
samo obratite pažnju na ovu izjavu pa će vam sve biti jasno, izvještaj je friziran netko želi izaći a mislim ko može izaći todorić?
[/quote]
Kolega 8.02. vam je hfp prodao 8055komada, od 08.02. do danas još 10 komada.
Top 6 Isaković Tomislav koji je do sada kupovao, je od 08.02. prodao 1001 dionicu
Top 7 Zavod je prodao 500 komada
Top 10 ukupno posjeduje 70% dionica, od čega Agrokor 55%. O čemu vi pričate?
Sjajni lanjski rezultati, pročitajte zadnji odlomak…
http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-slab-promet%2c-indeksi-i-cetvrti-dan-u-minusu,105516.html
Ne zaboravimo Vupik je bio 300 kn dok je Belje bilo 150 kn a Vupiku još nije bio oprošten dug i nije bio Todijev…samo se nagađalo…a sad je stvarnost…važna je zemlja..VLASTITA zemlja, puna važnija i od ove dobiti …
Ma sjajni u prvih 6mjeseci dobit 185mil.,a na kraju godine im ostalo 105mil.,znači gubitak u zadnjih pola godine 80milijuna
meni je to ok. Normalno da se ljudi zainteresiraju kad dionica uđe u blokadu bilo pozitivnu ili negativnu. No kolega Kliring morate priznati da je izvješće zaista, pa rekao bih u najmanju ruku čudno i da ta dobit u stvari uopće ne postoji. Daleko su mi gori postovi na best buy
Kolega u pravu ste, ali ovdje je u tijeku napucavanje cijene, a istovar po stotki je očit [wink]
Pustimo ih, neka šišaju ovčice kad ih to veseli … [lol] [tongue]
Tko im kriv kada ne čitaju cijela izvješća, već samo do pola, pa su zaboravili uvidjeti o kojem je dugogodisnjem gubitku ovdje rijec . A sutra ce o tome pisati i u novinama [wink]
Neće ljudi sad, na 120 će početi ulaziti kao i na Belje..ili na 150 jer na 120 neće stići, ovo je brzorastuća dionica…
700 MILIONA KUNA GUBITAKA PRENESENIH DO OVE GODINE ? ??
PREKO 400 MILIONA KRATKOROCNOG ZADUZENJA ?
***obrisano***