VPIK (VUPIK d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VPIK (VUPIK d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A naravno da će većina s foruma blatiti dionicu jer je nemaju a žele kupiti. Toda je dobit umjesto na Belju prikazao na Vupiku..nekad je umjesto Belja prikazivao na Zvijezdi i Ledu..itd…uglavnom ona dionica raste koja ima dobit, bez obzira na kojoj osnovi a sve ostalo je nebitno…Nekad je Tisak imao izvanrtednu dobit oko 150 milja pa je dionica skočila sa 500 na 1500 kn. Znamo da je tisak pao u prvom redu zbog pada prodaje novina da nebi to sad pomiješali….a i bitna je psihologija mase, zato treba ući sad odmah u dionicu…

a toda ponudio radnicima 33,00 kunice pa ga jaca zove u vladu, kaže ajde ti ivice kod mene, ti nikada ništa ne plaćaš puno, ali zato plaćaš dugo i to bi i nama trebalo i bilo korisno,
nažalost, plavi ima pravo, radi se o igri brojki, ali nemojte zato misliti da ih nemam

psihologija mase je najvažnija… no treba čekamo sljedeća izvješća. Ovdje bi moglo biti samo takvog šišanja

Vupik:Belje
Nominala: 400 kn-100 kn
Dionice 5,5 milja-milja i 400
Razlika drastična, po ovoj cijeni Vupika Belje bi trebalo biti 10 kn….A pošto je Belje na fer vrijednosti izračunajte na koliko bi trebao biti Vupik! cca 800 kn…
Naravno . neće odmah ali za godinu, dvije uz ovo poskupljenje hrane i dobro poslovanje, nije nemoguće.
Sutra nadam se 150 kn. [thumbsup]

Krivo sam napisao. Evo ispravak…
Vupik ima nominalu 400 kn i 1.400.000 dionica a Belje nominalu 100 kn i 5.500.000 dionica…
sorry ali sam sam protiv sebe bio napisao….

Istina, nisam čitao Ugovor i ne znam na šta su se tačno u Agrokoru obavezali…. investicije, zaposlenost itd.

Ja sam se samo referisao na otpis državnog duga koji je direktno uticao na prošlogodišnji profit kompanije. Iz redovnog poslovanja, kore biznisa, kompanija je ostvarila gubitak. Ništa više, ni manje od toga jer sam to video gledajući izveštaj, onako na prvi fudbal.

Za ostale detalje i potensijal cele priče, trebao bi ozbiljnije sagledat sve dokumente i izveštaje.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Pa hvala bogu, važno je da je država otpisala 256 milja duga….e čovječe to se čekalo, zato je Vupik često bio preko 300 kn, zbog tih očekivanja.
Da ne nabrajam sve prednosti Vupika nad Beljem jer nemam vremena…Vupiok ima SVOJU zemlju A Belje nema…SVOJU zemlju čovječe. Kad uđemo u EU Vupik će samo zbog zemlje vrijediti 1000 kn po dionici.

Ćuj, Lojtra, ne znam kako da Ti to priopćim, ali..
To oko otpisa Ti je već bilo vidljivo u izvješću za 3. kvartal 2010.
Imaš tu sastrane tekst o tome.

Daj malo pogledaj zadnji kvartal.

Ljudi, naučite nešto ako već ulažete na TK.

sretno lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

meni je ovo izvješće totalno frizirano i vjerujem da netko želi izaći

Pa hvala bogu, važno je da je država otpisala 256 milja duga….e čovječe to se čekalo, zato je Vupik često bio preko 300 kn, zbog tih očekivanja.
Da ne nabrajam sve prednosti Vupika nad Beljem jer nemam vremena…Vupiok ima SVOJU zemlju A Belje nema…SVOJU zemlju čovječe. Kad uđemo u EU Vupik će samo zbog zemlje vrijediti 1000 kn po dionici.

Gledaj, izvješće su napravili suprotno nego na Belju…dakle, logika je da će ovdje cijena podivljati u nebesa. Kako je bilo jučer ujutro na Belju u 10.00 sati suprotno će biti na Vupiku sutra ujutro u 10.sati

Ćuj, Lojtra, ne znam kako da Ti to priopćim, ali..
To oko otpisa Ti je već bilo vidljivo u izvješću za 3. kvartal 2010.
Imaš tu sastrane tekst o tome.

Daj malo pogledaj zadnji kvartal.

Ljudi, naučite nešto ako već ulažete na TK.

sretno lp
[/quote]

psihologija mase je najvažnija… no treba čekamo sljedeća izvješća. Ovdje bi moglo biti samo takvog šišanja

ma to je jasno kao dan da čim odblokira ide nazad na 80 kn, ovo sad su napucale neznalice koje ne znaju čitati izvješća i umjesto gubitka vidjeli su fiktivnu dobit [bye]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje, a ne savjet za K/P dionica!

čitam vas sve i samo kažem jedno. ZAVIST, JAL, ZAVIST, JAL. Mister Jozo je nula za sve vas. Vi bi sve za jednu kunu a kad netko drugi nešto i dobije za 1 kunu opet ide ZAVIST, JAL, ZAVIST, JAL.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

dijametralno suprotno od belja-i izviješće,i reakcija stada…toliko o hrvatskim investitorima…

@drako
Vidjet ćemo kada se "odblokitra" kakav ste Vi "znalac"!!!
Nevjerovatno kakav je jal i zavist zavladala među onim "forumašima" koji se nisu "ukrcali" u Vupik.
No ja Vam ne mogu pomoći.Svatko odgovara za svoje financijske odluke.
Dobit preko 105.000.000 kuna.FANTASTIČNO!!!
Pozdrav

New Report

Close