VPIK (VUPIK d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VPIK (VUPIK d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dobit preko 105.000.000 kuna!!!
Drugi komentar suvišan.
Pozdrav

[shocked] kako su to uspjeli??

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Vupik:Belje
Nominala: 400 kn-100 kn
Dionice 5,5 milja-milja i 400
Razlika drastična, po ovoj cijeni Vupika Belje bi trebalo biti 10 kn….A pošto je Belje na fer vrijednosti izračunajte na koliko bi trebao biti Vupik! cca 800 kn…
Naravno . neće odmah ali za godinu, dvije uz ovo poskupljenje hrane i dobro poslovanje, nije nemoguće.
Sutra nadam se 150 kn. [thumbsup]

Može jedno pojašnjenje ako su rashodi veći od prihoda, kako onda knjiže dobit?

U Todorića je sve moguće, za dvije godine gubitak će biti 150 milona kuna.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

ljepo je to, ali kladim se da su otpis dugova države knjižili kao subvencije odnosno izvanredni prihod….tak da je vrlo upitno za iduću godinu, ali to su prije čini mi se 5-6 godina i na Belju radili, pa je nakon toga Belje opasno poraslo….budemo vidjeli šta će tržište reći

Ovo izvješće je suprotno od Belja a takva će biti i cijena..50 % rasta.
prodao Belje do kraja i ušao u Vupik danas. [thumbsup]

Ćuj Lojtra… ne znam kako da Ti to priopćim..
Da li ti znaš čitati financijsko izvješće?

Pa bolje je izvješće Belja nego Vupika.
Pa " dobit " je po osnovi otpisa duga države, da li Ti vidiš da je izvanredni prihod 256 milijuna kuna.
To je sada i nikada više. Znači operativno je gubitak 115 milijuna kuna.

Pa ovdje je koeficijent likvidnosti 0,32, čak i Belje ima više ( oko 0,5 ).
Građevinari su mila majka po tom pitanju, u odnosu na Vupik.
Zaduženje, a poglavito struktura zaduženja je kriminalna.

Ovakvo izvješće bi trebalo dati studentima na ekonomiji da vide da je i ovako nešto moguće, bez obzira što oni uče da tvrtka treba imati ovakve i onakve pokazatelje. Moguće je i ovo.

Ovo je katastrofa.

sretno lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Dobit preko 105.000.000 kuna!!!
Drugi komentar suvišan.
Pozdrav

[shocked] kako su to uspjeli??
[/quote]

Tako da su otpisali potraživanja države kod preuzimanja kompanije za 1 kunu. To je isto bilo na Belju, knjigovodstvena operasija provedena na izvanrednim operasijama u bilansu. Ako malo bolje pogledate kompanija je u stvarnosti ostvarila operativni gubitak (iz temeljnog poslovanja) od 68 miliona…. Proverite sami, pa se uverite.

Al uvek se nadje igrača koji misle da su otkrili zlatnu koku, pa krene napucavanje cene.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

http://www.poslovni.hr/vijesti/godisnja-dobit-vupika-dosegnula-10559-milijuna-kuna-172345.aspx

zbog ovog bi trebalo bar na 100 već danas!
[/quote]
ovo je jedina burza koja radi po željama forumaša

Pa " dobit " je po osnovi otpisa duga države, da li Ti vidiš da je izvanredni prihod 256 milijuna kuna.

Ovakvo izvješće bi trebalo dati studentima na ekonomiji da vide da je i ovako nešto moguće, bez obzira što oni uče da tvrtka treba imati ovakve i onakve pokazatelje. Moguće je i ovo.

Ovo je katastrofa.

sretno lp

slažem se, baš sam htio nešto slično napisati, ali sad nemam više što dodati za izvješće VPIK-a osim: STRAVA! [shocked]

Ovo izvješće je suprotno od Belja a takva će biti i cijena..50 % rasta.
prodao Belje do kraja i ušao u Vupik danas. [thumbsup]

Ovo je katastrofa.

sretno lp

[/quote]
Kada samozvani financijaš-manager ovo piše onda budite sigurni da je ovo izvrsna dionica kao
i rezultat za 2010 godinu.
Lik Plavi je zaglavio u LKPC i sada je zavidan sposobnijim i ŠKOLOVANIM forumašima i "sipa žuć"!!!
Pozdrav i ide ovo gdje mu je mjesto!!!
Pozdrav

Pa hvala bogu, važno je da je država otpisala 256 milja duga….e čovječe to se čekalo, zato je Vupik često bio preko 300 kn, zbog tih očekivanja.
Da ne nabrajam sve prednosti Vupika nad Beljem jer nemam vremena…Vupiok ima SVOJU zemlju A Belje nema…SVOJU zemlju čovječe. Kad uđemo u EU Vupik će samo zbog zemlje vrijediti 1000 kn po dionici.

ahahahahaha….kakav izvještaj…pa ovo nema nigdje…KATASTROFA [bye]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

@fotije
Poštovani kolega molim Vas da pročitate ugovor o preuzimanju Vupika i da nakon toga iznesete svoj
stav i viđenje budućeg razvoja ove tvrtke sukladno promjenjenim okolnostima.
Inače cijenim Vaše pisanje,ali mislim da ovdje niste razmotrili sve okolnosti.
Pozdrav

New Report

Close