Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.
prestanite braniti te bicikliste. ti NADLJUDI koji sebi uzimaju za pravo da krše sve zakone, ponašaju se kao razbojnici. gaze ljude, izljeću pred aute, a ako im slučajno nešto kažeš ili potrubiš – odmah su nekulturni i slijedi hrpa psovki, a zapravo im samo spašavaš život. predlažem da se kazne udeseterostruče, da se uvedu vozačke dozvole za bicikliste jer 90% tih kre.te.na nema pojma o prometu, fizici i ostalim propisima, a također predlažem da se hitno uvede obavezno osiguranje i za bicikle sa tehničkim pregledom i pločicama na biciklima. da mi vidimo tko to krši propise. bahata bagra, treba ih po džepu bez milosti.
Zašto trubiš? Sljedeći put izađi iz auta da to riješimo kao muškarci.
[/quote]
knedla bi ti zastala u grlu da ti ja izađem iz auta, to ti garantiram svime što imam.
[/quote]
Ako si takva junačina kako možeš govoriti da su biciklisti kre.te.ni, nemaju pojma o prometu, fizici i ostalim propisima.
[/quote]
knedlu već gutaš. bolje knedlu nego nešto drugo, npr. ono što forumaš inverter voli gutati…a voli on tvojeg i u stražnjici….izmijenite brojeve pa se nađite i vodite ljubav.
[/quote]
Ma slušaj! Imam preko 30 godina, bio sam vrhunski sportaš, ne zavisim od nikoga, imam 90 kila trenutno na 180cm. Zaletio bih ti se i grunuo šamarčinu da 5 minuta ne bi došao sebi.