Vožnja biciklom po nogostupu, kazna 300 kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Vožnja biciklom po nogostupu, kazna 300 kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

prestanite braniti te bicikliste. ti NADLJUDI koji sebi uzimaju za pravo da krše sve zakone, ponašaju se kao razbojnici. gaze ljude, izljeću pred aute, a ako im slučajno nešto kažeš ili potrubiš – odmah su nekulturni i slijedi hrpa psovki, a zapravo im samo spašavaš život. predlažem da se kazne udeseterostruče, da se uvedu vozačke dozvole za bicikliste jer 90% tih kre.te.na nema pojma o prometu, fizici i ostalim propisima, a također predlažem da se hitno uvede obavezno osiguranje i za bicikle sa tehničkim pregledom i pločicama na biciklima. da mi vidimo tko to krši propise. bahata bagra, treba ih po džepu bez milosti.

Zašto trubiš? Sljedeći put izađi iz auta da to riješimo kao muškarci.
[/quote]

knedla bi ti zastala u grlu da ti ja izađem iz auta, to ti garantiram svime što imam.
[/quote]
Ako si takva junačina kako možeš govoriti da su biciklisti kre.te.ni, nemaju pojma o prometu, fizici i ostalim propisima.
[/quote]

knedlu već gutaš. bolje knedlu nego nešto drugo, npr. ono što forumaš inverter voli gutati…a voli on tvojeg i u stražnjici….izmijenite brojeve pa se nađite i vodite ljubav.
[/quote]

Ma slušaj! Imam preko 30 godina, bio sam vrhunski sportaš, ne zavisim od nikoga, imam 90 kila trenutno na 180cm. Zaletio bih ti se i grunuo šamarčinu da 5 minuta ne bi došao sebi.

New Report

Close