VLHO (Valamar grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLHO (Valamar grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako je to zbilja istina, onda njima ovo vrijedi puno više nego što sam i sam očekivao…

Ali ako uzmemo u obzir da je ATH nekih 150kn, i da je poslovanje od tada do danas uvelike promjenjeno, zbilja mozemo svasta ocekivati…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ath je zbog dokapjitalizacije 85kn. Prava bomba

Što misliš koji im je slijedeći potez?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ne znam ali cijena s obzirom na korf zaostaje bar 20%

Ne kuzim o cemu vi pisete?
Kakvih 170 kuna za bivse radnike? Pa VLHO nema ni par desetaka zaposlenih, a zasto bi oni imali dionice VLHO-a? Kakvih +10 kuna dokapitalizacije. Koji ATH od 85 kuna?

ATH je bio 154,99 prije dokapa i 150 nakon dokapa.

ovdje ljudi ne razumiju jako puno stvari….

br.1 vlho tako i korf je traa koja je narasla i brze je treba pokositi dok ne dode susa i sve unisti…

br.2 dionicari su toliko nezasticeni zbog uprave koja masovno trosi novce na nove i nove investicije, a ne korigira izmedu operativno poslovanje

br.3 ukoliko ne bude dividende cijenu na burzi nece moci sprijeciti ukoliko dode do pada prihoda(jedna ili 2 lose godine)

Ja sam fulao, davno je to bilo. 2007 god je bila dokapitaliazacija po 10kn, a odmah iza toga i ath. Heh lijepa vremena

Prestižne nagrade za dva Valamarova hotela

Porečki hotel Valamar Riviera (nekadašnji Neptun) proteklog je vikenda na gala svečanosti europske turističke elite u organizaciji World Travel Awardsa u Antaliji u Turskoj proglašen vodećim butique hotelom u Hrvatskoj.

http://www.glasistre.hr/vijesti/pula_istra/valamar-riviera-vodeci-boutique-hotel-u-hrvatskoj-422041

Lone, najbolji i najluksuzniji hotel ikada u hrvatskoj

Lone, najbolji i najluksuzniji hotel ikada u hrvatskoj

Monte Mulini je iznad Lone-a… Samo je Lone moderno uređen…

http://www.jutarnji.hr/jutarnji-otkriva-plan-ulaganja-u-elitni-turizam-u-ova-cetiri-hotela-vlasnici-ce-uloziti-60-milijuna-eura/1124033/

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

New Report

Close