Ako je to zbilja istina, onda njima ovo vrijedi puno više nego što sam i sam očekivao…
Ali ako uzmemo u obzir da je ATH nekih 150kn, i da je poslovanje od tada do danas uvelike promjenjeno, zbilja mozemo svasta ocekivati…
Što misliš koji im je slijedeći potez?
Ne kuzim o cemu vi pisete?
Kakvih 170 kuna za bivse radnike? Pa VLHO nema ni par desetaka zaposlenih, a zasto bi oni imali dionice VLHO-a? Kakvih +10 kuna dokapitalizacije. Koji ATH od 85 kuna?
ATH je bio 154,99 prije dokapa i 150 nakon dokapa.
ovdje ljudi ne razumiju jako puno stvari….
br.1 vlho tako i korf je traa koja je narasla i brze je treba pokositi dok ne dode susa i sve unisti…
br.2 dionicari su toliko nezasticeni zbog uprave koja masovno trosi novce na nove i nove investicije, a ne korigira izmedu operativno poslovanje
br.3 ukoliko ne bude dividende cijenu na burzi nece moci sprijeciti ukoliko dode do pada prihoda(jedna ili 2 lose godine)
Ja sam fulao, davno je to bilo. 2007 god je bila dokapitaliazacija po 10kn, a odmah iza toga i ath. Heh lijepa vremena
Porečki hotel Valamar Riviera (nekadašnji Neptun) proteklog je vikenda na gala svečanosti europske turističke elite u organizaciji World Travel Awardsa u Antaliji u Turskoj proglašen vodećim butique hotelom u Hrvatskoj.
http://www.glasistre.hr/vijesti/pula_istra/valamar-riviera-vodeci-boutique-hotel-u-hrvatskoj-422041
Lone, najbolji i najluksuzniji hotel ikada u hrvatskoj
Lone, najbolji i najluksuzniji hotel ikada u hrvatskoj
Monte Mulini je iznad Lone-a… Samo je Lone moderno uređen…