Na Fini izvjestaja jos nema. Valjda ce uskoro biti.
Link je bio odgovor na ovo:”nego me zanima gdje se mogu pratiti podaci za tvtke koje ne objavljuju na burzi. hvsla”
VLHO kupio +11,76% RIVP
Za početak plaće najmanje u hotelijerstvo u Hrvatskoj. Ja sam konkretno radio u Tamarisu u poreču na koji su oni toliko ponosni. Budi oprezan/na kod dogovora za plaću jer su nas tamo izvarali ali dobro to smo si dijelom i sami krivi. Na početku kad smo došli nitko nije od direktora i šefova znao kolika je osnovica????- trebalo im je mjesec dana da bi nam to odgovorili. Atmosfera radna nije bila loša jer su tamo ljudi bili stvarno ok. E da i ako si sezonac i napr ides u porec smjestaj je očajan. Ne očekujem previše al ovo je katastrofa. I da stvar bude gora oni cijelo ljeto dovode mulce na praksu da ih ne moraju platit i oni su u istom smještaju pa onda oni cijelu noć viču, cugaju i sl stvari a ti onda izlazis iz sobe svakih 10min i jedva se suzdržavaš da ga ne prebiješ jer naravno ustaješ na posao ujutro. E da i direktor je tamo zadnji debyl. Hrana za personal isto katastrofa. Tako je bilo tamo. Neznam kako je u dubrovniku, na krku, rapcu i ostalo. Uglavnom ako možeš negdje drugdje toplo preporučam. Dok sam bio tamo čuo sam da je u maistri daleko bolja situacija. Ako te još šta zanima pitaj.
Da li netko zna kad i od koga je VLHO kupio 62083 komada KORF-a?
…tek sad sam uspio snimit to, pa mi nije jasno, toga nije bilo prosli tjedan a na ZSE tolika transakcija nije prošla…
Potaknut naslovima o propaloj sezoni i ofromnim popustima koje nude hotelijeri išao sam na stranicu Valamara i zaista, vidim popusto do 30% tokom cijele sezone.. Ono što me šokiralo su te cijene koje su je li “snižene”.. ljudi moji pa to je smijurija, naravno da nisu puni, ja sam ostao šokiran koliko oni naplaćuju hotel s 3* a da ne pričam o nekim kao “boljim” apartmanima!! Ne znam šta da više mislim o našem turizmu…
Hotel Pinia – Poreč npr., obiteljska soba krajem 8mog mjeseca 378 eur na noć all inclusive.. to je jeftino??
Valamar club Tamaris, Casa Palma – obiteljski apartman all inclusive, 627eur na noć..bagatela!?
Jedan razlog zašto da odet tamo i iskoristim taj velikodušni popust a da ne odem u Tursku, Egipat itd.. ?
Kao dionicaru ti je bitno maksimiziranje profita.
Da li je bolje imati 100% popunjenost uz cijenu sobe 50EUR ili 70% popunjenost uz cijenu 100EUR?
Kao korisniku/ gostu ti je bitnija sto niza cijena.
Generalno gledajuci, hrvatski turisticki smjestaj je turbo skup. Jedna obitelj (2+2) za 10 dana na moru u osrednjem hotelu sa polupansionom treba od 10 do 15.000 kuna?! To je samo smjestaj bez putnih troskova, rucka, pića, zabavnih i dodatnih sadrzaja…
Malo tko si to moze priustiti u HR.
Kao dionicaru mi je na kraju godine bitna samo kolona “profit”. Ako je to OK, onda sve razumijem, ali ako to nije dobro onda nesto treba mjenjati.
Ne znam šta da više mislim o našem turizmu…
Treba sve prodat za kunu naravno.
worlock – dioničar sam ali sam s gađenjem gledao tu njihovu ponudu tako da ne znam što mi je činit. Baš me zanimaju budući rezultati, moja mazohistička strana im baš želi- prazne sobe!