@jure i worlock
ispod 100 kn ova dionica je bagatela[emo_namigusa],
jedino joj fali malo likvidnosti,
mogli bi reći da je srednje likvidna
jer danas je pokazala da ima i kupnje ali i prodaje tako da kad bi ušla u fokus bila bi investibilna i za one dubljeg džepa.[emo_palacg]
http://www.jutarnji.hr/dok-sve-u-zemlji-tone–njima-dobit-skocila-za-cak-60-posto/1061453/
ovako je bilo prošle godine a ove može samo još bolje.
sa bloga: Puntižela je kupljena 2007. po 30 mil. kn (http://www.parentium.com/prva.asp?clanak=14944#axzz2W4hUHWlL), što bi po tadašnjoj cijeni kupnje bilo oko 5 kuna po dionici VLHO
– Valamar hoteli i ljetovališta su 2012. imali oko 100 mil. kn prihoda i oko 20 mil. kn dobiti, što bi uz (rekao bih, konzervativan) P/E od 8 vrijedilo oko 160 mil. kn, odnosno oko 40 kn po dionici VLHO
dakle pomnožiti o,7 Korfa i dodati cca 40 kn po dionici[emo_palacg]
sa bloga: Puntižela je kupljena 2007. po 30 mil. kn (http://www.parentium.com/prva.asp?clanak=14944#axzz2W4hUHWlL), što bi po tadašnjoj cijeni kupnje bilo oko 5 kuna po dionici VLHO
– Valamar hoteli i ljetovališta su 2012. imali oko 100 mil. kn prihoda i oko 20 mil. kn dobiti, što bi uz (rekao bih, konzervativan) P/E od 8 vrijedilo oko 160 mil. kn, odnosno oko 40 kn po dionici VLHO
VLHO ima nesto vise od 6 mil dionica pa onda ova procjenjena vrijednost od 160mil iznosi oko 25kn po dionici.
Da li su objavljeni rezultati za Valamar hoteli i ljetovališta za 2012? Za 2011 vidim da su imali oko 8mil dobiti.
Nisam upucen u stanje u Puntizeli, ali poslovni rezultati nisu previse bitni (Prihodi oko 10mil kuna). Pitanje je da li doista postoji nesto sa tim zemljistem koje se spominje u gornjem clanku?
Na stranicama zse nema izvješća za prošlu godinu. Kako bilo ovdje i u korf sam odlučio staviti pare i idem na ljetovanje,nema me par mjeseci a do tad u 3. kvartalu i godišnjem izvješću očekujem dobit i znatan skok cijene uključujući Korf naravno. Sad je vrijeme za uložiti u turističke dionice.
Što se tiče tog zemljišta, ono je u srcu projekta Brijuni rivijera, tako da vjerojatno planiraju nešto ozbiljnije s njim, ali sto, to baš nitko ne zna….
Jel tamo sada kamp u ovom trenutku ili što?
kolega odakle vam podatak o prihodima i dobiti. ne kažem da nisu točni, nego me zanima gdje se mogu pratiti podaci za tvtke koje ne objavljuju na burzi. hvsla
imaš za 2011. na zse a ovo sam prenesao sa bloga gospodina bakića u kojem je objavio ovaj podatak.
kolega odakle vam podatak o prihodima i dobiti. ne kažem da nisu točni, nego me zanima gdje se mogu pratiti podaci za tvtke koje ne objavljuju na burzi. hvsla
Vaš link …
[/quote]
prosto ko pasulj. hvala. to je dakle ona zloglasna usluga koja se odnedavna po novom naplućuje, 68 i neki parafiskali namet
Vaš link …
[/quote]
jedino tu podataka za 2012 zasada nema il ja ne znam pretraživati. za 2011 lijepo stoji 8 milja i nešto dobiti, za 2012 pretraga ne daje rezultata. ako ste vi bili usdpješniji možete li odnosni pdf staviti ovdje kao privitak. mislim da će i druge zanimati.
prosto ko pasulj. hvala. to je dakle ona zloglasna usluga koja se odnedavna po novom naplućuje, 68 i neki parafiskali namet
[/quote]
jedino tu podataka za 2012 zasada nema il ja ne znam pretraživati. za 2011 lijepo stoji 8 milja i nešto dobiti, za 2012 pretraga ne daje rezultata. ako ste vi bili usdpješniji možete li odnosni pdf staviti ovdje kao privitak. mislim da će i druge zanimati.
link na poslovna.hr gdje se mogu skinuti i novije stvari?