VLHO (Valamar grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLHO (Valamar grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@jure i worlock

ispod 100 kn ova dionica je bagatela[emo_namigusa],
jedino joj fali malo likvidnosti,
mogli bi reći da je srednje likvidna
jer danas je pokazala da ima i kupnje ali i prodaje tako da kad bi ušla u fokus bila bi investibilna i za one dubljeg džepa.[emo_palacg]

Quatro Mpn Ltd

http://www.jutarnji.hr/dok-sve-u-zemlji-tone–njima-dobit-skocila-za-cak-60-posto/1061453/

ovako je bilo prošle godine a ove može samo još bolje.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

sa bloga: Puntižela je kupljena 2007. po 30 mil. kn (http://www.parentium.com/prva.asp?clanak=14944#axzz2W4hUHWlL), što bi po tadašnjoj cijeni kupnje bilo oko 5 kuna po dionici VLHO
– Valamar hoteli i ljetovališta su 2012. imali oko 100 mil. kn prihoda i oko 20 mil. kn dobiti, što bi uz (rekao bih, konzervativan) P/E od 8 vrijedilo oko 160 mil. kn, odnosno oko 40 kn po dionici VLHO

dakle pomnožiti o,7 Korfa i dodati cca 40 kn po dionici[emo_palacg]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

sa bloga: Puntižela je kupljena 2007. po 30 mil. kn (http://www.parentium.com/prva.asp?clanak=14944#axzz2W4hUHWlL), što bi po tadašnjoj cijeni kupnje bilo oko 5 kuna po dionici VLHO
– Valamar hoteli i ljetovališta su 2012. imali oko 100 mil. kn prihoda i oko 20 mil. kn dobiti, što bi uz (rekao bih, konzervativan) P/E od 8 vrijedilo oko 160 mil. kn, odnosno oko 40 kn po dionici VLHO

VLHO ima nesto vise od 6 mil dionica pa onda ova procjenjena vrijednost od 160mil iznosi oko 25kn po dionici.
Da li su objavljeni rezultati za Valamar hoteli i ljetovališta za 2012? Za 2011 vidim da su imali oko 8mil dobiti.

Nisam upucen u stanje u Puntizeli, ali poslovni rezultati nisu previse bitni (Prihodi oko 10mil kuna). Pitanje je da li doista postoji nesto sa tim zemljistem koje se spominje u gornjem clanku?

Na stranicama zse nema izvješća za prošlu godinu. Kako bilo ovdje i u korf sam odlučio staviti pare i idem na ljetovanje,nema me par mjeseci a do tad u 3. kvartalu i godišnjem izvješću očekujem dobit i znatan skok cijene uključujući Korf naravno. Sad je vrijeme za uložiti u turističke dionice.

Što se tiče tog zemljišta, ono je u srcu projekta Brijuni rivijera, tako da vjerojatno planiraju nešto ozbiljnije s njim, ali sto, to baš nitko ne zna….

Jel tamo sada kamp u ovom trenutku ili što?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

kolega odakle vam podatak o prihodima i dobiti. ne kažem da nisu točni, nego me zanima gdje se mogu pratiti podaci za tvtke koje ne objavljuju na burzi. hvsla

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

imaš za 2011. na zse a ovo sam prenesao sa bloga gospodina bakića u kojem je objavio ovaj podatak.

kolega odakle vam podatak o prihodima i dobiti. ne kažem da nisu točni, nego me zanima gdje se mogu pratiti podaci za tvtke koje ne objavljuju na burzi. hvsla

Vaš link …

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Vaš link …
[/quote]

prosto ko pasulj. hvala. to je dakle ona zloglasna usluga koja se odnedavna po novom naplućuje, 68 i neki parafiskali namet

Vaš link …
[/quote]

jedino tu podataka za 2012 zasada nema il ja ne znam pretraživati. za 2011 lijepo stoji 8 milja i nešto dobiti, za 2012 pretraga ne daje rezultata. ako ste vi bili usdpješniji možete li odnosni pdf staviti ovdje kao privitak. mislim da će i druge zanimati.

prosto ko pasulj. hvala. to je dakle ona zloglasna usluga koja se odnedavna po novom naplućuje, 68 i neki parafiskali namet
[/quote]

jedino tu podataka za 2012 zasada nema il ja ne znam pretraživati. za 2011 lijepo stoji 8 milja i nešto dobiti, za 2012 pretraga ne daje rezultata. ako ste vi bili usdpješniji možete li odnosni pdf staviti ovdje kao privitak. mislim da će i druge zanimati.

link na poslovna.hr gdje se mogu skinuti i novije stvari?

New Report

Close