Zar se nitko neće smilovati i udjelit koju dionicu Valamara po 90 kunića ?
Kako se ljudi teško odriču onog što vrijedi, ufffff !
Svaka čast čvrstim rukama [emo_palacg]
Ima li tko kakva saznanja/mišljenje kad bi moglo izaći godišnje izvješće?
Jer ukoliko se ne varam još nije izašlo. Ranijih godina bi to bilo u travnju… ove godine to baš i nije slučaj.
Lijep pozdrav imateljima VLHO-R-A, naročito malim! [emo_palacg] [emo_cool]
Ja definitivno smatram da će Valamar rasti i da sam dobro odlučio prelaskom u njega. Neki dan sam bio malo na Krku u novom auto-kampu i bome sam se ugodno iznenadio. Svaka čast Valamaru !
ovo a kao i cijelo nihovo poslovanje na žalost nema nikakve veze sa cijenom dionice
Ja definitivno smatram da će Valamar rasti i da sam dobro odlučio prelaskom u njega. Neki dan sam bio malo na Krku u novom auto-kampu i bome sam se ugodno iznenadio. Svaka čast Valamaru !
ovo a kao i cijelo nihovo poslovanje na žalost nema nikakve veze sa cijenom dionice
[/quote]
Mislis: “ovo a kao i cijelo nihovo poslovanje na žalost JOŠ nema nikakve veze sa cijenom dionice”. A u buducnosti?
Zar se nitko neće smilovati i udjelit koju dionicu Valamara po 90 kunića ?
Kako se ljudi teško odriču onog što vrijedi, ufffff !
Svaka čast čvrstim rukama [emo_palacg]
eto udjelili su meni
[/quote]
Mislis: "ovo a kao i cijelo nihovo poslovanje na žalost JOŠ nema nikakve veze sa cijenom dionice". A u buducnosti?
[/quote]
ako trezor uspije skupiti dovoljnu količinu da nas male istisne onda pogotovo cijena dionice neće imati veze s poslovanjem, i ovako rade što žele i nikom ne polažu račune,cijena se još drži samo zato što oni kupuju
“cijena se još drži” => ??? Drži? Uz ovakve valuacije? Hm….
Nemam VLHO, imam KORF, namjeravam kupiti i VLHO jer smatram je ovo povoljno, a ne da se “cijena drži” jer neko kupuje!
pa kada oni prestanu kupovati smanjit će se potražnja a s njom i cijena a radi čega bi onda netko kupovao vlho, radi dividende,davno je to bilo kada su nam dali 4 kn po dionici, u međuvremenu smo doživjeli delistiranje i ko zna što je slijedeće
Da. Možda ju ljudi budu i poklanjali koliko je loša!!
Istiskivanje manjinskih – gotovo pa nemoguce je da skupe 95% na burzi. Mozda budu sa nekim dokapitalizacijama i sl. Imate jedan moj post sa analizom knjige dionicara (mislim da je potrebno otkupiti prvih 1500 dionicara za 95%).
Istina je da nema neke kupnje.
Uglavnom je to trezor ili netko tko kupuje za njih. Medjutim, trezor ipak kupuje iako je jaaaako daleko od 95%
S druge strane, nema bas ni neke prodaje (kao sto se neki zale ;))
Cinjenica je da ako se krene u prodaju business-a (KORF-RIVP-DBK-RBC) je da ce se prodavati VLHO-R-A. Ili ce se prodavati KORF, a cash ce sjesti na racun VLHO-a (manje vjerojatno). Kod preuzimanja VLHO-a ide javna ponuda i sl.
Naravno da nije neki gust biti u ovim nelikvidusama, ali mozda nekad dobijemo dobru naknadu za rizik 😉
moja poanta je bila u tome da oni svu eventualnu dobit zadržavaju za sebe a ne dijele je sa ostalim dioničarima(ISTO KAO KOD SNHO)
s druge strane zašto bi to radili ako ne moraju i onda dolazimo do pitanja zašto je netko u nekoj dionici i do odgovora radi zarade a zaradu je moguće ostvatiti ili kroz rast cijene ili kroz dividendu