VLHO (Valamar grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLHO (Valamar grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@VedroNebo
ma sve ok… [thumbsup]

1. EPIC, GOLDSCHEIDER UND WURMBOCK M.B.H. 3.188.619 50,65 Osnovni račun BEČ, AUSTRIJA
2. SCAPUS D.O.O. 1.331.564 21,15 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. SATIS D.O.O. 483.095 7,67 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. ENITOR D.O.O. 226.640 3,60 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. VALAMAR GRUPA D.D. (1/1) 148.021 2,35 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 50.282 0,80 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
7. ELTZ GEORG 45.581 0,72 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. FERIĆ VICKO 11.264 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
9. PERČIN ANTUN 9.033 0,14 Osnovni račun DUBROVNIK, HRVATSKA
10. BAŠIĆ DAVOR 6.744 0,11 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA

Perčin Antun počeo kupovati, prodavao na 60-70kn, sada kupuje po 55

Nego, nikako da uspijem uloviti jesu ove transakcije zadnjih dana isle po kupnji ili prodaji.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Nego, nikako da uspijem uloviti jesu ove transakcije zadnjih dana isle po kupnji ili prodaji.

Mislim po kupnji, ali nisam ziher, nisam ih ni ja sve polovio…

p.s. nema šanse da Perčin skupi količinu koju je prije imao na 55kn…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

ma ja isto mislim da je sve išlo po kupnji s iznimkom onaj dan kad je bilo čini mi se oko 59 i 60 kn

Vaš link

ma kakav cash-r-a, 100% in

ovaj na 50 je jako strpljiv, nebi se pomakao ni milimetra prema gore, a bili su strpljivi i prije na 46 pa su se pomakli na 60 kad smo bili otišli na 65 do 70 kn…

ma kakav cash-r-a, 100% in

Mislim po kupnji, ali nisam ziher, nisam ih ni ja sve polovio…

p.s. nema šanse da Perčin skupi količinu koju je prije imao na 55kn…
[/quote]

NIKAD NE RECI NIKAD…Ova dionica je postala dosadna. Na njoj se ništa ne događa, a prodaja se lagano gomila. Nekome će sigurno popustiti živci….

Koliko je racionalno vrednovanje VLHO-a uz KORF na 75? Nekako mi se 50 cini malo.. Ovdje promet skroz umro

Turizam će prvi profitirati od ulaska Hrvatske u EU

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/164346/Turizam-ce-prvi-profitirati-od-ulaska-Hrvatske-u-EU.html

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Počeo je trezor kupovati [thumbsup]

(sitno ali bitno da su počeli)

I dalje kupuju…

5. VALAMAR GRUPA D.D. (1/1) 148.136 2,35 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA +50

Ovim tempom nece nikud stici. [lol]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

I dalje kupuju…

5. VALAMAR GRUPA D.D. (1/1) 148.136 2,35 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA +50

Ovim tempom nece nikud stici. [lol]

Pa ne smije trezor lupati po asku jer je cjenovno ogranicen, tj. nesmije probiti limite od 10% prosjeka prijasnjeg dana (ili tako nekako, sad nemam vremena traziti) [thumbsup]

New Report

Close