VLHO (Valamar grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLHO (Valamar grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.naslovnica.info/biznis/1412829/valamar_koralj_romantic_najbolji_hotel_s_tri_zvjezdice_na_jadranu

slijedi nam precesija

kolega ti koji imaju 104 dionice vlhoa, ujedno imaju i 104 dionice snho-a. To je bio bivši dom-fond. Vjerojatno su odlučili sve rasprodati

Nije to bivsi Dom fond (KORF) vec se SNF odnosno SNHO razdvojio na dva dijela SNHO i VLHO.

Najcesca kolicina je 104. I ne radi se samo o braniteljima vec o stradalnicima iz Domovinskog rata. Branitelji koji su upisivali kupone u ove fondove su imali i dodatne bodove pa su i njihove kolicine vece.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

O ovome sam pricao… kad su neki prodavali na 40.

Jel’ ima uopce ozbiljnih prodavaca?! [wink]

Moj target je i dalje 140.

jel i dalje tako ili se nešto promijenilo?
[/quote]

Skupstine KORF i VLHO su samo potvrdile dosadasnji stav. Kao i dokup u TOP 10.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

kolega ti koji imaju 104 dionice vlhoa, ujedno imaju i 104 dionice snho-a. To je bio bivši dom-fond. Vjerojatno su odlučili sve rasprodati

Nije to bivsi Dom fond (KORF) vec se SNF odnosno SNHO razdvojio na dva dijela SNHO i VLHO.

Najcesca kolicina je 104. I ne radi se samo o braniteljima vec o stradalnicima iz Domovinskog rata. Branitelji koji su upisivali kupone u ove fondove su imali i dodatne bodove pa su i njihove kolicine vece.
[/quote]

točno kolega. mislim da su i prognanici imali pravo na te dionice

[/quote]

točno kolega. mislim da su i prognanici imali pravo na te dionice
[/quote]

samo kratko pitanje: Po osnovi prospekta (dostupan na ZSE)… tko su osnivači VLHO…

Na sto ciljas? Osnivac je SNHO. Kao sto sam i napisao iz SNHO-a je izdvajanjem dijela imovine nastao VLHO.

@VedroNebo
Naziv Vrijednost na dan 11.04.2005.
Udio u imovini
VALAMAR
HOLDINGA d. d.
Vrijednost
po dionici
1. Dom Holding d.d. – 2.028.028 dionica 233.223.220,00 64,92% 69,05
2. Epima d.o.o. 50% 45.120.220,31 12,56% 13,36
3. Definitor d.o.o. 100% 75.000.000,00 20,88% 22,21
4. SN Holding d.d. – 34.753 dionica 5.908.010,00 1,64% 1,75
Ukupno 359.251.450,31 100,00% 106,37

Dobro, i?

Dobro, i?

po tebi je VLHO je nastao po osnovi SNHO suvlasničkog udjela u VLHO od 1,64% ??

O cemu ti pricas? Kakvih 1,64%? VLHO je nastao izdvajanjem dijela imovine iz SNHO.

Evo, iz prospekta:

"Planom podjele odobrenim 21.ožujka 2005. godine detaljno se uređuje podjela trgovačkog
društva SN holding, dioničko društvo za usluge sa sjedištem u Zagrebu, A von Humboldta 4b
prijenosom više dijelova imovine SN holdinga d.d. kao društva koje se dijeli i koje ne
prestaje, na novo društvo VALAMAR HOLDING d.d. koje se osniva radi provođenja
odvajanja (odvajanje s osnivanjem)."

Nije mi jasna uopce poanta tvojih postova.

@ZZtop

Da nisi mozda pomijesao popis imovine Valamara s popisom dionicara (vlasnika) Valamara? [smiley]

New Report

Close