VLHO (Valamar grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLHO (Valamar grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hmmmmm… Kaže uprava Dom Holdinga da vrijednost dionice KORF-r-a iznosi 265,10kn, s obzirom da VLHO ima 2.602.709 dionica KORF-a, to znači da 1 dionica VLHO-a, samo uzimajuci u izracun vrijednost KORF-a, vrijedi 105,85kn… [shocked]

Napokon krenulo…. [smiley]

Nakon ove priče sa KORF-om, mislim da će VLHO počet primjenjivat recept koji su iskusali na sebi, kupnja trezora i ponistavanje, itako si polako dizat udio u KORF-u a usput i povečavati vrijednost KORF-a a pritome uzimati veću naknadu za vođenje… Kune neće potrošit, a imati će sve veći i veći paket!

Tako bi moglo biti jer KORF ima dosta gotovine…….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Netko je bio hrabar i ostao bez cca 4200 dionica ovog dijamanta [bye]

Nitko ne želi blokirati vlho? Čekate 14h?

moze promjena na Top 10 listi dionicara? Zanima me je li se ono Grof Eltz nekidan iskrcao sa pola milje…

nema za sada ništa, top 7 sitno nadokupio

nema komentara, a tako se ljepo raste… [lol]

ma kakav cash-r-a, 100% in

Bit će zanimljivo u svakom slučaju. Netko bi rekao da već i je.

Točan odgovor je...

ovo mi sliči na takmičenje između korfa i vlho …. ko će više!!

autor ima obije [cool]

ma kakav cash-r-a, 100% in

počet ću vjerovat da je lovu na burzi lako zaraditi. Neki dan sam prodao dionicu koja mi je odradila 90% od ljeta, sad mi se to dešava ne vlho-u i korfu [smiley]

Ovdje baš nitko nije zainteresiran za prodaju. Na korfu promet 2 milje, a kod nas 150 tisuća. Nije ni čudo što su u ponudi onoliko malo dionica skupili. Mislim da situacija neće biti ništa bolja ni kad cijena dođe na 100kn

New Report

Close