VLHO (Valamar grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLHO (Valamar grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolega obrest nažalost nema konkretnih podataka kad su im izvješća tako redovita. No moram primjetiti da se vlho sada trži na 0,88 buka, što i nije baš jeftino s obzirom na druge dionice.no volio bi vidjeti neko izvješće

31.12.2008.

BV Društva (000 kn) 685.577,00
BVPS 108,90

izvor: poslovni.hr

Iako još nemamo konsolidirano izvješće za 2009. sumnjam da je ovo značajno palo.

Only God, Muammar and Libya!

ako ste dugoročni ulagač, mislim da bi ovo bila ok dionica. iako je meni već muka od te ekipe. Vjerojatno je netko malo krivo kliknuo, te je zato dionica odletjela………to mi je palo napamet, pošto sam i ja nedavno imao takvu transakciju, umjesto kupnja na 34, stavio sam prodaja [cool]

Je, je. Netko stalno krivo kupuje. [tongue]

kolega sunseekers stavite vi onda neke podatke. Ja vidim bvps 2008- 50,97, 2009- 51,59 ;zarada prošle godine je u malom minusu,a navodno je sezona bila dobra. No možda su ulagali u hotele. I sa ovom današnjom cijenom od 45kn, meni p/b ispadne 0.88

korf je svoja potraživanja odavno prodao, dakle ne ide mu ništa. A nominalna cijena od 10kn već dugo postoji, ja sam sudjelovao u dokapitalizaciji vlho-a po 10kn

Zbilja neznam pobliže situaciju oko KORFa i SNHOa zato sam se i pozvao na drugo temu u kojoj su to naveli… Što se tiče nominale, kakve to ima veze jeste li sudjelovali u dokapitalizaciji??? Prije nije bilo nominalne vrijednosti…

Što se tiče ovoga danas, već ste vi počeli pričat o prodaji [angry]

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Jedino što u to jednadžbu još treba ubrojiti je nagodba SNHO-HFP……
a kad mi budemo znali koliko točno VLHO time dobija, i cijena će već biti tome primjerena….. [smiley]

S desne strane ovog sučelja imate grafikon kretanja cijene. Kliknete VLHO-R-A u tom prozorčiću i to vas odvede na podatke. [smiley]

gledam i u skdd podatke do sada su kupovali brajčić siniša i perčin antun, a u zadnjih tjedan dana nema promijene u topu 10. Mislim da ni danas nitko od njih nije kupovao, no vidjet ćemo. Njihov ulaz je ispod 34, dakle moglo bi doći i lagano istresanje

koliko ja znam vlho i korf ne dobivaju ništa od te nagodbe, možete pročitati cijelo brdo strana na poslovnom pa će vam biti jasnije. No eto meni odgovara rast vlho-a i korfa jer mi sad čine 20% portfelja, no može i povratak na razine 30 jer sam pun kešovine zahvaljujući snho-u

i ispričavam se svima , stvarno mi nije bila namjera na drukanje cijena, jer je i moj ulaz oko 50kn

gledam i u skdd podatke do sada su kupovali brajčić siniša i perčin antun, a u zadnjih tjedan dana nema promijene u topu 10. Mislim da ni danas nitko od njih nije kupovao, no vidjet ćemo. Njihov ulaz je ispod 34, dakle moglo bi doći i lagano istresanje

Na osnovu cega procjenjujes njihov ulaz? Mislim da nisu oni kupovali samo u zadnjih par mjeseci.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

pratio sam malo top 10 i siniša je aktivan od kad se vlho vratio na burzu, a vidim da mu je zadnja trgovina bila ispod 34kn

Stanje od 20.07.2010. u Top 10 je nepromjenjeno, eh, sad, ili netko od gospode iz Top 10 kupuje preko skrbničkog ili u igru ulazi netko treči, tko će ga znati… G. Brajčić je kupio cca 10 000 komada na cijeni od 27-36kn, odličan potez [thumbsup]

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

New Report

Close