VLHO (Valamar grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLHO (Valamar grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jebote, ovo se diglo iz mrtvih i odradilo sve što je trebalo!
čestitam dioničarima i fibonacciju!

Ja mislim da jos nije sve odradilo. [proud]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Ekipa, koji vam je ulaz na vlho… meni je 62kn i ne mrdam prije 110tke.. [cool]

ne znam fundamentalno je ovo sada skupo, osim ako će ove godine imati eps 10 i dividendu od 4kn

Mislim da je i meni nešto tako s onom dokapitalizacijom oko 60 kn. I također ne izlazim prije 100. [smiley]

Only God, Muammar and Libya!

ne znam fundamentalno je ovo sada skupo, osim ako će ove godine imati eps 10 i dividendu od 4kn

Jel mogu nekakvi podaci i konkretno zašto je ovo fundamentalno skupo?

što se ovdje dešava, pa kao da je vlho, umjesto snho-a dobio dionice lrh-a……..tako transparentan firma, bože sačuvaj

rast 20% na 80 K prometa..hmmm

A pad je isao – kako?

Zadnjih par dana ova dionica se vratila iz mrtvih. Pojavila se kupnja. Pred kraj dana se skidalo do 40 kn. Danas smo to preskocili. Prodaja se svakim danom stanjivala i bjezala prema gore. Ovo danas je bilo ocekivano. Barem za mene.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Ovdje nema baš puno špekulanata čini mi se, biće da su pobjegli sa delistiranjem i preuzimanjem… Ali sad bi se mogli vratit pa će i promet bit veći [tongue]

Ovaj sa 1485 kom na prodaji je bio negdje na 4x kn. Pa do malo prije na 5x kn. A sad je pobjegao na 89,99 kn.

Au, sto netko dijeli jedinice. [lol]

kolega obrest nažalost nema konkretnih podataka kad su im izvješća tako redovita. No moram primjetiti da se vlho sada trži na 0,88 buka, što i nije baš jeftino s obzirom na druge dionice.no volio bi vidjeti neko izvješće

Mislim da je bv preko 100 kn. Ne mogu sad provjeravat. Ali postoje prijašnja konsolidirana izvješća, ako za prošlu godinu nema.

kolega obrest nažalost nema konkretnih podataka kad su im izvješća tako redovita. No moram primjetiti da se vlho sada trži na 0,88 buka, što i nije baš jeftino s obzirom na druge dionice.no volio bi vidjeti neko izvješće

baratate krivim podacima kolega, okanite se ove dionice

New Report

Close