jebote, ovo se diglo iz mrtvih i odradilo sve što je trebalo!
čestitam dioničarima i fibonacciju!
Ja mislim da jos nije sve odradilo. [proud]
Mislim da je i meni nešto tako s onom dokapitalizacijom oko 60 kn. I također ne izlazim prije 100. [smiley]
ne znam fundamentalno je ovo sada skupo, osim ako će ove godine imati eps 10 i dividendu od 4kn
Jel mogu nekakvi podaci i konkretno zašto je ovo fundamentalno skupo?
što se ovdje dešava, pa kao da je vlho, umjesto snho-a dobio dionice lrh-a……..tako transparentan firma, bože sačuvaj
rast 20% na 80 K prometa..hmmm
A pad je isao – kako?
Zadnjih par dana ova dionica se vratila iz mrtvih. Pojavila se kupnja. Pred kraj dana se skidalo do 40 kn. Danas smo to preskocili. Prodaja se svakim danom stanjivala i bjezala prema gore. Ovo danas je bilo ocekivano. Barem za mene.
Ovdje nema baš puno špekulanata čini mi se, biće da su pobjegli sa delistiranjem i preuzimanjem… Ali sad bi se mogli vratit pa će i promet bit veći [tongue]
Ovaj sa 1485 kom na prodaji je bio negdje na 4x kn. Pa do malo prije na 5x kn. A sad je pobjegao na 89,99 kn.
Au, sto netko dijeli jedinice. [lol]
kolega obrest nažalost nema konkretnih podataka kad su im izvješća tako redovita. No moram primjetiti da se vlho sada trži na 0,88 buka, što i nije baš jeftino s obzirom na druge dionice.no volio bi vidjeti neko izvješće
Mislim da je bv preko 100 kn. Ne mogu sad provjeravat. Ali postoje prijašnja konsolidirana izvješća, ako za prošlu godinu nema.
kolega obrest nažalost nema konkretnih podataka kad su im izvješća tako redovita. No moram primjetiti da se vlho sada trži na 0,88 buka, što i nije baš jeftino s obzirom na druge dionice.no volio bi vidjeti neko izvješće
baratate krivim podacima kolega, okanite se ove dionice