Ne kuzim ove sto prodaju po 34-36 kn kad se vec par dana pred kraj dana pokupi do 40 kn.
Skužit ćeš kad se nakrcaš… [cool]
ps: clasic pump&dump
jel ima tko kakvu informaciju kako valamar posluje ovu godinu? iz ovih nekonsolidiranih izvještaja nemožeš ništa skužiti a i da možeš opet nevjerujem:)
S obzirom na sklapanje nagodbe, moje skromno mišljenje je da bi bilo pametno lagano se ukrcavati u VLHO, dok se još može……kao što neki igrači iz TOP-10 rade već neko vrijeme….
Zanimljiv je jedan dijelić interviewa Ostoje za NLa…..mislim da se link nalazi na temi LRH, pa tko hoće može tamo pogledati, da ga sad ne postam tu….. [smiley]
oni bi uskoro na upravljanje mogli dobit lrh ako ponude dobre uvjete Ostoji ?
Nekako se i meni ova misao vrti po glavi.
Nekako se i meni ova misao vrti po glavi.
[/quote]
Dapače, mislim da je veoma vjerovatno da će se takvo nešto dogoditi, evo link na članak da ne trošite vrijeme tražeći ga, pa neka svatko sam prosudi…
http://www.seebiz.eu/hr/intervjui/ostoja-zelimo-ulazak-velikog-hotelskog-lanca-u-lrh,86570.html
Gledam baš stanje u SKDD-u jel bilo kakvih promjena kad slučajno naletim da dionice više nisu bez nominalne vrijednosti, sad je nominala 10,00kn…
Uz to, baš čitam na temi SNHO da cca 50% potraživanja SN Holdinga od države ide KORF-u, bilo kako bilo, stvari postaju sve zanimljivije… [thumbsup]
korf je svoja potraživanja odavno prodao, dakle ne ide mu ništa. A nominalna cijena od 10kn već dugo postoji, ja sam sudjelovao u dokapitalizaciji vlho-a po 10kn
jebote, ovo se diglo iz mrtvih i odradilo sve što je trebalo!
čestitam dioničarima i fibonacciju!