kad dolazi do skviza ne postoji zakonska obveza "minimalne" cijene 3mjesečnog ponderiranog prosjeka, to je naravno dobro jer bi tada zapravo morali ponuditi fer cijenu, sada ne moraju pa to niti ne čine…a zašto i bi?
dali bi vi da ste na hansovom mjestu kupovali nešto za 50 kad možete za 30? pa nije hans lud.
kad i ako do skviza dođe on neće biti po 30 ili manje kuna, u to sam siguran.
stigla na kućnu adresu ponuda za preuzimanje dionica…..posebno zanimljivo pročitati paragraf 13.
ja čekam skviz [yawn]
[/quote]
Joj, ja sam vec bacio ponudu u smece… Jel mozete podsjetiti o cemu se radi?
ja je još nisam ni dobio, a mislim da ću je isto proslijediti u koš. I nadam se da neće skupiti 95% prije 2012 god, dok se tržište malo ne stabilizira
Na osnovi čega se knjigovodstvena vrijednost u 2 god. smanjila za duplo, ako znamo da nekretnine baš i nisu pale?
Na osnovi čega se knjigovodstvena vrijednost u 2 god. smanjila za duplo, ako znamo da nekretnine baš i nisu pale?
to što čitaš je nekonsolidiranio izvješće. ako gledaš nekonslolidirano oni samo imaju dionice korfa i epime. (i neke siće..)a njima je na burzi pala vrijednost. ako gledaš konslolidirano onda vidiš da imaju pola obale.
vlho ti je stroj za izvlačenje novca iz korfa. evo u revidiranom korf izvješću za 2009 se vidi da je u vlho otišlo 70 MILIONA KUNA. a MCAP valamara je 184Mkn. pošzo su ovih 70 milina skoro čista dobit to ti je P/E ispod 3. a P/B oko 0.25.
ma što više pričat…
kome se da razmišljat kupit će vlho. kome se ne da kupit će ht-a po P/B=2 [thumbsup]
kad dolazi do skviza ne postoji zakonska obveza "minimalne" cijene 3mjesečnog ponderiranog prosjeka, to je naravno dobro jer bi tada zapravo morali ponuditi fer cijenu, sada ne moraju pa to niti ne čine…a zašto i bi?
dali bi vi da ste na hansovom mjestu kupovali nešto za 50 kad možete za 30? pa nije hans lud.
kad i ako do skviza dođe on neće biti po 30 ili manje kuna, u to sam siguran.
stigla na kućnu adresu ponuda za preuzimanje dionica…..posebno zanimljivo pročitati paragraf 13.
ja čekam skviz [yawn]
[/quote]
Joj, ja sam vec bacio ponudu u smece… Jel mozete podsjetiti o cemu se radi?
[/quote]
u načelu piše o budućnosti poslovanja kompanije (naglašava kako se ne namjeravaju smanjivati vlasnički udjeli u povezanim društvima)
u principu ne motivira malog dugoročnog dioničara da prihvati ovu ponudu, jer se ne ističe ništa što bi dovelo u pitanje odnos s povezanim.
a obzirom da je ovo holding onda je to i najbitnija stvar.
i još piše kako nikoga ne namjeravaju otpustiti niti smanjivati plaće upravi [rolleyes]
Oznaka Vrijeme Cijena Količina
VLHO-R-A 13:00:00 28,00 6
VLHO-R-A 13:00:00 28,00 98
VLHO-R-A 13:00:00 28,00 102
VLHO-R-A 13:00:00 28,00 2
?????
šta je tip lud??
dao je prodaju na 27 i zatvorilo ga na 28 a ima u tijeku javnu ponudu po 30?
sutra sam i ja na kupnji jer očito ima još specijalaca na ‘burzi’ [cry]
Oznaka Vrijeme Cijena Količina
VLHO-R-A 13:00:00 28,00 6
VLHO-R-A 13:00:00 28,00 98
VLHO-R-A 13:00:00 28,00 102
VLHO-R-A 13:00:00 28,00 2
?????
šta je tip lud??
dao je prodaju na 27 i zatvorilo ga na 28 a ima u tijeku javnu ponudu po 30?
sutra sam i ja na kupnji jer očito ima još specijalaca na ‘burzi’ [cry]
Tko im je kriv kad se ne informiraju….
odlucio sam ne prodati pa što bude da bude, nadam se da ce se strpljenje isplatiti nam koji smo ponude bacili u smece
[cool]
VALAMAR JAZZ FESTIVAL
100 % uživo. bez dosadnih definicija
Poreč (Istra, Hrvatska), 09. do 11. srpnja 2010.
Prvo izdanje Valamar Jazz festivala smješteno je tik uz Poreč, na prekrasan otočić Sveti Nikola, gdje će tijekom tri večeri od 9. do 11. srpnja 2010, u gotovo intimnoj atmosferi, pod otvorenim nebom, s pogledom na more i Grad, nastupit atraktivna imena svjetske jazz scene : Claudia Acuña, Dave Holland & Pepe Habichuela Flamenco Project, Edward Simon Trio, Dianne Reeves, Maurice Brown Quintet i Abraham Inc
Osnovna ideja Valamar Jazz Festivala jest obogatiti kulturnu i turističku ponudu grada Poreča internacionalnom glazbenom poslasticom kojom će ova poznata mediteranska turistička destinacija dobiti tradicionalni kulturni događaj koji će svojim glavnim i off-programom tijekom trajanja festivala animirati čitav grad.
Osim glavnog festivalskog programa, planiran je i bogati prateći program poput jutarnjih i večernjih besplatnih koncerata u gradu Poreču, te after party događaji koji će se svaku večer održati nedaleko od otoka Sveti Nikola, na tratini iza nedavno renovirane vile Polesini u Poreču.
Valamar Jazz Festival bit će predstavljen najavnim koncertom 10. lipnja u vili Polesini, a odjavit ćemo ga pred početak takozvanog babljeg ljeta, 21. kolovoza na Rivi grada Poreča.
Osebujnost našeg festivala čini upravo njegovo odvijanje na prekrasnim lokacijama uz more, glavni program na otoku Sveti Nikola, after party-a u vili Polesini, čime će se užitak slušanja glazbe spojiti s užitkom boravka na otvorenom,…. savršena kombinacija podražaja svih čula, idealna za sve brojnije kultur-turiste i ljubitelje jazz glazbe.
Vrhunsku kvalitetu programa, te ozbiljnosti i profesionalnost produkcije festivala jamči umjetnička direktorica, skladateljica i pjevačica Tamara Obrovac; jedna od najznačajnijih osobnosti u hrvatskoj suvremenoj glazbi, koja u ovom projektu spaja svoje profesionalno iskustvo na međunarodnoj glazbenoj sceni sa željom da Istra dobije vrhunski jazz festival i tako postane nezaobilazna destinacija ljubitelja jazz glazbe koji će otkriti Istru kroz more, sunce, ali i glazbenu i dijalektalnu tradiciju koja je kreativna snaga njenog glazbenog izraza.
Svi zaljubljenici u more i jazz, svi željni ovakve vrste doživljaja, moći će kroz turističke aranžmane naših gostoljubivih domaćina i financijera festivala, Riviere Poreč i Valamar Hotels & Resorts, uz užitak u slušanju odlične glazbe, dobiti i vrhunsku hotelsku i ugostiteljsku uslugu.
Sa željom da upišemo Poreč na kartu europskog i svjetskog jazza, nudimo vrhunsku kvalitetu programa koji će nedvojbeno privući mnoge ljubitelje dobre glazbe iz Hrvatske i inozemstva.
Želimo postići da se cijela Istra tijekom ljeta ljuljaja na nepredvidljivim melodijama jazza
Ukoliko ste zainteresirani za praćenje festivala, intervjue s izvođačima, molim Vas da se javite na dolje navedene kontakte!
VALAMAR JAZZ Poreč 2010
Izgubio živce ovaj sa 1045 komada, spustio na 30 kn i nema ga vise… [lol]