VLHO (Valamar grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLHO (Valamar grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nisam pratio danas kupnju, al ovaj nalog od 1000 kom po 33 je poklončić

kad nema raja para!
evo ja bi ga prvi smazao ali sam u dionicama 100%
kako sam uglavnom u nelikvidnjačama trebao bi nešto prodat za ovo kupit ali ne znam šta.
zato treniram apstinenciju.

ovi koji imaju para se boje i ulazit će kasnije kroz fondove ili stidljivo sami kad budu naslovnice radile na duplo večim razinama.
pozdrav hrabrima (i neinformiranima jer takvih je tu još dosta) [thumbsup]

"Ko izgubi dobitak, dobije gubitak"

ček pa prije delistanja je bila i po 27 ako ne i manje pa je i onda svima smrdila…
tak da čisto sumnjam da će si netko uzet taj poklončić

slijedi nam precesija

je samo se tada nije znalo da će je dobre duše vratiti na burzu nakon delistiranja. ako se dobro siječam početkom 10mj su je srušili s 36 na 26kn baš zbog delistiranja. ako desezoniraš njihovu zaradu vidjet češ da je dionica od tada zaradila još koju kuvu tako da je sve ispod 50 poklon a ispod 100kn jeftino [smiley]

nažalost i ja sam 110% u dionicama, tako da kupnju ne mogu ni primišljat. Mislim da je ova dionica itekako jeftina, a ovo ne trgovanje ovom dionicom pogoduje samo grofu eltzu

@ujko
nemam ništa protiv tvoje računice, međutim nemam ni love, all in…

a čini se da nemaju ni drugi previše…

problem je kako zainteresirat ekipu koja ima love a koja nema vlho da uđe… a uza sav mulj koji je tu prisutan rekao bi da ce to bit vrlo tesko

slijedi nam precesija

uprava se žuri sa svim mogućim sredstvima skupiti 95% prije ulaska u EU, a zna se i zašto

@ujko

nemam ništa protiv tvoje računice, međutim nemam ni love, all in…

a čini se da nemaju ni drugi previše…

ma imaju ljudi para.
hrvatski građani na oročenjima drže nekih 120 MILIJARDI kuna ako se dobro siječam.
eto kod mene na poslu ih je nekoliko s preko 100000kn na oročenju. neki se več polako raspituju šta bi s parama jer su pročitali u medijima da će pasivne kamate u bankama padati. ispituju u koje fondove i koliko da ulože. ja ih odgovaram od fondova jer ih smatram udruženim zločinačkim org. i nagovaram na samostalno ulaganje makar u blu čipove naše burze…
mislim da bi se svi mi mogli do nove godine iznenaditi ako rulja krene. pa cijela naša burza ima free float od nekoliko milijardi kuna. neka se 2% novca s oročenja pokrene + mirovinci mogao bi crobex do 3000 bez po frke. to ne znaći da će i vlho biti na 50. ovo je špekulantska dionica koju nikad nisam preporučio nikome od prijatelja da ne bi bio ‘kriv’ zato jer nisu zaradili. ali kako postoji rizik tako postoji i značajna vjerojatnost nadprosječnog dobitka i da nije tako ne bi svoj teško zarađeni novac uložio u nju. [pray]

Zanimljivo je da nitko nema "hrabrosti" pobrati onih tisući i nešto sitno komada, dok se trži sa Đakovštinom, HG spotom i sl. (da je Zdenka d.d. još na burzi lakše bi se prodala….)

haha istina. da je vlho došao na burzu koji mjesec dana ranije, već bi sigurno bio pobran. Ovako prvo treba sačekati ht-ovu dividendu

što ce se dogoditi ako EPIC sakupi više od 95%???!!!

dionice su kocka, a ja se volim kockati:)))

dioničari će biti istisnuti i isplaćeni po procjeni ukupne vrijednosti vlho. što ne mora biti u ovim trenucima puno, jer se korf trži po 75% nižoj cijeni od knjigovodstvene

New Report

Close