[lol] [lol] [lol] [lol]
Ovome se nisam nadao, mislio sa da ce biti ozbiljniji, uglavnom, nista novo [thumbsup]
[/quote]
A tek kako je to sve izrežirano…danas ponuda…sutra opet uvrštenje na burzu… to su vjerojatno oni tražili od abacus brokera da ih uvrsti na burzu…kako bi čim više malih se uplašilo i prodalo njima….
Uglavnom prestrašno!
Dionice, držimo do daljnjega! [thumbsup]
a šta se čudite. pa svi smo znali da će ponudit mizeriju. i ja bi na njihovom mjestu. možda netko i proda koju dionicu. evo i sam sam se uhvatio u jednom kratkom trenutku da razmišljam po prodaji dijela kupljenog po 26. onda sam si zavalio šamarčinu [angry]
mislim da slijedi dokapitalizacija pa veeeliki rast na kojem ćemo se večina istrest po 60-120kn a onda skviz
držimo se do daljnjeg… [thumbsup]
Sad pokušavaju doći do onih koji su voljni prodat po ovoj cijeni, a nisu mogli sudjelovat na skupštini i izjasnit se protiv delistiranja. Bar će bit manje dionica na prodaju oko 30 [tongue] Sad kad mi pošalju ponudu po toj njihovoj cijeni razmišljam o maštovitom odgovoru ili da im kao odgovor popunim onu staru ponudu po 110, hihi [lol]
Jednostavno su dosadni sa tim smješnim ponižavajućim cijenama..neka više odluče da mali dioničari to nedaju za mizeriju..makar držali i 5 godina barem se mogu nadati nečemu što im pripada po puno višim cijenama-tko hoće neka prodaje taj tu nije ni morao dolazit.. [thumbsup]
jel itko računao koliko komada moraju otkupit prije skviza? da pocnemo zbrajat 27.4.
ja im nedam svoje po 30
prosječna cijena u godini recesije, pa neće to tek tako proći. i ja bi vrlo rado sada kupovao dionice po prosječnoj cijeni 2009 😀
Trenutno imaju 5 125 702 komada što čini 81.42%, zapravo, zbog 135 308 komada u trezoru imaju 83.21%.
Za skviz im treba 95% ili 5 852 312 komada ukupno (s tim da ostane ista kolicina u trezoru, u sto sumnjam!) što čini razliku od 726 610 komada.
A tko ce im prodati 726 610 dionica?!
..po 30kn..?? Neće im biti lako.. da li mi može neko na jednostavan način reći šta se dešava s nama i našim dionicama ako dođe do skviza?