biti će jako zanimljivo kako će prodaja postaviti naloge…… oni koji su htjeli prodati po 30 su prodali…..jako zanimljivo
ne vjerujem da će biti neke kupnje, ali bar nek prodaja posatvi razumne naloge, pa nek se protrguje koja dionica da mi stanje u portfelju pređe u zelenu strelicu.
nije da to nešto u ovoj situaciji znači, ali je ljepše za vidjet
[/quote]
sigurno ce biti i onih koji ce htjeti pobjeci glavom bez obzira, osobito ako nisu ni usli na previsokom nivou… sjecam se da se nedavno nudilo po oglasniku… dakle imam 7 dana za skupit nofce 😀
bit će toga dosta za po 25 -35 meni se čini
bit će toga dosta za po 25 -35 meni se čini
koje je logično objašnjenje zašto ti koji će nuditi po 25 nisu prodali upravi po 30?
a to je isto kao da pitaš zašto nisu prodavali po 140 nego po 30…
koje je logično objašnjenje zašto ti koji će nuditi po 25 nisu prodali upravi po 30?
[/quote]
logično objašnjenje je da ljudi ponekad rade nelogične stvari
dio sitnih investitora koji se nije "snašao" na 30 moguće će se probati "snaći" na koliko god bude – strah?
vjerojatno pričam gluposti pa odoh rađe skupljat novce [wink]
kaj se nije snašao? pa sad mogu prodat po 30…koj
a to je isto kao da pitaš zašto nisu prodavali po 140 nego po 30…
kako je to isto? ljudi su par dana prije kraja uvrštenja prodavali dionice ispiod cijene koju je nudila uprava…..logično? ne.
sad nakon ponovnog uvrštenja ponovno će prodavati ispod cijene koju mogu dobiti u miramarskoj?
logično? ne.
ljudi ne vole svoje novce i namjerno prodaju ispod cijene koju MOGU ostvariti. logično? ne.
ali ima čudnih mzgova, to je istina…
Ma kolega ovo je bila jedna manje više paušalna ocjena sa moje strane, a pratim burzu već neko vrijeme. Možda sam potpuno u krivu , jer i to se često desi. Nije bila u pitanju neka dublja analiza. Nisam u ovoj dionici već neko vrijeme ali tu i tamo bacim oko na ovu temu. Ovo je po meni super dionica ali u isto vrijeme vrlo rizična igra. Iz tog razloga ljudi su često skloni ovdje uplašiti se i prodavati po trenutnoj ponudi. Naravno da se u tom slučaju prodaje za ono što se može dobit… A mislim da na bidu neće biti prevelika gužva. Stoga mislim da će bid biti u području od 25 do 35 a tu i tamo će se neko istrest po njemu, kako to već obično biva.
Nitko ne uzima u obzir činjenicu da prije i tijekom ljeta turističke dionice su obično popularne.
Ova konferencija za tisak…..Umjereni optimizam! [cool]
A već ostvarili 50% cjelogodišnjeg bookinga!
Moglo bi to dobro potegnuti 27.04.2010.
Datum objave: 22.4.2010 u 16:18h
Valamar u objekte uložio 150 milijuna kuna
Turizam spašava povećavanje kvalitete i iste cijene
ZAGREB – Hrvatska turistička menadžment kompanija Valamar, koja upravlja s 40 objekata na jadranskoj obali, od ove sezone očekuje najmanje lanjske rezultate, a moguće i bolje, jer su i ove godine pod sloganom ‘povećati ofenzivu kvalitete i ne snižavati cijene’ u pripremu sezone i kvalitetu uložili 150 milijuna kuna, istaknuli su čelni ljudi te kompanije na današnjoj konferenciji za novinare.
Naglasivši da ni ova sezona neće biti puno lakša od prošlogodišnje predsjednik Uprave Valamara Peter Fuchs te član Uprave Zrinko Kamber ipak su dodali da ove godine s više optimizma ulaze u sezonu, posebno za individualni i MICE/kongresni segment od kojeg ove godine očekuju dvostruko veće prihode nego lani.
http://www.novilist.hr/Vijesti/Gospodarstvo/turizam-spasava-povecavanje-kval.aspx
[lol] [lol] [lol] [lol]
Ovome se nisam nadao, mislio sa da ce biti ozbiljniji, uglavnom, nista novo [thumbsup]