hans se danas sigurno naježio, bar malo
Ne mogu vjerovat, svaka čast Agramu [thumbsup]
jel mislite ic u dokup?
biti će jako zanimljivo kako će prodaja postaviti naloge…… oni koji su htjeli prodati po 30 su prodali…..jako zanimljivo
ne vjerujem da će biti neke kupnje, ali bar nek prodaja posatvi razumne naloge, pa nek se protrguje koja dionica da mi stanje u portfelju pređe u zelenu strelicu.
nije da to nešto u ovoj situaciji znači, ali je ljepše za vidjet
Ja sam kod Agrama i zbog toga mi je drago sto su opravdali povjerenje…
Što se tiće prvih prodajnih naloga, prve bi očekivao na cca 60-80kn, u Valamaru su ostali samo ljudi koji vjeruju u ovo tako da mislim da se isti ne bi zadovoljili sa manje, naravno ako uopce i bude prodajnih naloga…
Ja sam kod Agrama i zbog toga mi je drago sto su opravdali povjerenje…
Što se tiće prvih prodajnih naloga, prve bi očekivao na cca 60-80kn, u Valamaru su ostali samo ljudi koji vjeruju u ovo tako da mislim da se isti ne bi zadovoljili sa manje, naravno ako uopce i bude prodajnih naloga…
prodaje će sigurno biti…. nemojmo se zavaravati, svi mi bi vrlo vjerojatno prodali sutra da nam ponude 80kn
ja prve prodajne naloge očekujem oko 50-ak kuna, sve drugo bi me iznenadilo, a imam osjećaj da ću se iznenaditi….
A ja se dam kladit da ce 27.04. u 10.00h biti bar jedan biser koji ce nudit za 30kn i prpiremit cu si neke novce [lol]
ja ne mislim kupovati,a ni prodavati. jednostavno mi se zgadila ova dionica, kolega mislim da će sigurno biti onih koji će ju davati po 30kn, pa sjetite se samo kukanja kad se dionica povukla sa burze. Mislim da je svima već dosta laži i zavaravanja u ovoj dionici. Po meni ona vrijedi puno, ali u ovakvim uslovima skoro pa ništa