VLHO (Valamar grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLHO (Valamar grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://zse.hr/default.aspx?id=29796

Herbos d.d. - lider u zaštiti bilja sa više od 62. godine tradicije

hans se danas sigurno naježio, bar malo

hans se danas sigurno naježio, bar malo

Ne mogu vjerovat, svaka čast Agramu [thumbsup]

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

jel mislite ic u dokup?

slijedi nam precesija

zajedno smo jači

jel mislite ic u dokup?

biti će jako zanimljivo kako će prodaja postaviti naloge…… oni koji su htjeli prodati po 30 su prodali…..jako zanimljivo

ne vjerujem da će biti neke kupnje, ali bar nek prodaja posatvi razumne naloge, pa nek se protrguje koja dionica da mi stanje u portfelju pređe u zelenu strelicu.

nije da to nešto u ovoj situaciji znači, ali je ljepše za vidjet

sutra se odma prebacujem kod agram brokera 😀 svaka čast

Ja sam kod Agrama i zbog toga mi je drago sto su opravdali povjerenje…

Što se tiće prvih prodajnih naloga, prve bi očekivao na cca 60-80kn, u Valamaru su ostali samo ljudi koji vjeruju u ovo tako da mislim da se isti ne bi zadovoljili sa manje, naravno ako uopce i bude prodajnih naloga…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ja sam kod Agrama i zbog toga mi je drago sto su opravdali povjerenje…

Što se tiće prvih prodajnih naloga, prve bi očekivao na cca 60-80kn, u Valamaru su ostali samo ljudi koji vjeruju u ovo tako da mislim da se isti ne bi zadovoljili sa manje, naravno ako uopce i bude prodajnih naloga…

prodaje će sigurno biti…. nemojmo se zavaravati, svi mi bi vrlo vjerojatno prodali sutra da nam ponude 80kn

ja prve prodajne naloge očekujem oko 50-ak kuna, sve drugo bi me iznenadilo, a imam osjećaj da ću se iznenaditi….

A ja se dam kladit da ce 27.04. u 10.00h biti bar jedan biser koji ce nudit za 30kn i prpiremit cu si neke novce [lol]

ja ne mislim kupovati,a ni prodavati. jednostavno mi se zgadila ova dionica, kolega mislim da će sigurno biti onih koji će ju davati po 30kn, pa sjetite se samo kukanja kad se dionica povukla sa burze. Mislim da je svima već dosta laži i zavaravanja u ovoj dionici. Po meni ona vrijedi puno, ali u ovakvim uslovima skoro pa ništa

rba bi mogla izaći u potpunosti iz vlho, samo ako se cijena malo digne od početnih 30kn

New Report

Close