VLHO (Valamar grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLHO (Valamar grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

koštala, koštala 😀

evo i jednog kratkog pitanja: u vezi ove ponude za preuzimanje, hocu li ja postom dobiti ikakve papire u vezi toga posto imam nesto dionica ili moram pratiti negdje na webu (hanfa, skdd?) što se događa pa se onda (kome?) javiti u slučaju da ponuda bude dobra?

ok, ponuda nece biti dobra, al nisam dobio odgovor na pitanje..
thnx unaprijed

slijedi nam precesija

VLHO sve organizira, ili plati SKDD-u da oni preko klirinskog sustava posalju ljudima obavjesti ili ih posalju oni osobno, uglavnom ne morate pratit nista(osim ako ne zelite)ali dobijete sve doma!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

1999 godine je fond nastao, 2005 godine nam je dionica vrijedila 76kn, a sada nam u 2010 godini grof nudi 30kn.

Tesko je to tako usporedjivati. Narocito kad si u medjuvremenu imao dokapitalizacije, smanjenje temeljnog kapitala povlacenjem dionica i sl.
Mogla je ona 2005. kostati i 5Kn i 5000Kn kad je u medjuvremenu bila hrpa kojekakvih pretumbacija.

Bilo kako bilo do sada se koristila samo lova od VLHO za pretumbacije, a sad sa ovom ponudom morat ce davati svoje novce… Moram priznati da nebi bilo lose da ne daju ponudu, da im se oduzmu glasacka prava i da konacno mi odlucujemo sto i kako a ne da nas vuku za nos cijelo vrijeme…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

pa istina 2-3 mjeseca prije dokapitalizacije je bila 140kn, nakon toga pad na 70kn i samo jedna isplata dividende od 4kn koliko se ja sjećam. A hoteli su čudo naspram onoga što je bilo 2003 god. itd. Po meni ova dionica vrijedi puno i njena prava vrijednost će tek biti iskazana kada uđemo u EU

@Ivan1902

hvala na odgovoru

..

dakle do kraja tjedna bi trebalo stići mišljenje iz hanfe?

slijedi nam precesija

Hoće li oni dignuti tu cijenu koju nude ili nam samo oduzimaju vrijeme….

Herbos d.d. - lider u zaštiti bilja sa više od 62. godine tradicije

ako i dignu, ja opet neću biti zadovoljan

Jel ima tko kakva iskustva koliko traje to vrijeme za ponudu, prošlo je već mjesec i pol dana nitko nikakve obavjesti!? Ako ne bude ponude oduzimaju im se glasačka prava, jel ima tko kakvu ideju što bi mogli sve provest?

Ja bi nas vratio na redovno tržište, neka umjesto kupnje vlastitih dionica isplate neku dividendu(3-4kn)…

Jel ima tko kakva iskustva koliko traje to vrijeme za ponudu, prošlo je već mjesec i pol dana nitko nikakve obavjesti!? Ako ne bude ponude oduzimaju im se glasačka prava, jel ima tko kakvu ideju što bi mogli sve provest?

Ja bi nas vratio na redovno tržište, neka umjesto kupnje vlastitih dionica isplate neku dividendu(3-4kn)…

Ivane ti se opet zamaraš sa ovom dionicom..pusti neka vrijeme učini svoje..zaboravi na nju neko vrijeme..strpljenje će ti se isplatit..a nekoj cijeni se nemoj nadat u ponudi ako bude bila..nisu oni baš tako darežljivi prema dioničarima..

Valamar je ponovo na burzi !!!!

Herbos d.d. - lider u zaštiti bilja sa više od 62. godine tradicije

New Report

Close