VLHO (Valamar grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLHO (Valamar grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ok, šta ako ponude cifru koju ja neću prihvatiti i nakon toga dođe do tog famoznog "istiskivanja".. koje su moje mogućnosti, najbolji i najgori scenarij? Hvala unaprijed!

zsto prko investora nemogu dobiti kupnju i prodaju na vlho

zsto prko investora nemogu dobiti kupnju i prodaju na vlho

Zato što ta dionica više nije na burzi.

Na SKDD još se mogu naći Top Ten:

Važeći podaci za uredovni dan 12.03.2010 .

VALAMAR GRUPA D.D./REDOVNA DIONICA VLHO-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. EPIC, GOLDSCHEIDER UND WURMBOCK M.B.H. 3.084.403 48,99 Osnovni račun BEČ, AUSTRIJA
2. SCAPUS D.O.O. 1.331.564 21,15 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. SATIS D.O.O. 483.095 7,67 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. ENITOR D.O.O. 226.640 3,60 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. VALAMAR GRUPA D.D. (1/1) 148.021 2,35 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 50.282 0,80 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
7. VUKADIN ZVONIMIR 24.871 0,40 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. BRAJČIĆ SINIŠA 24.800 0,39 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 15.000 0,24 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10. PERČIN ANTUN 14.801 0,24 Osnovni račun DUBROVNIK, HRVATSKA
Ukupno: 85,83

marcello

Skdd nema veze sa uvrstenjem/neuvrstenjem na burzi. Knjiga dionicara se vodi kod njih i dalje.

Ima kakvih novosti vezano za ovu dionicu??

Look, if you had one shot, one opportunity

gledam malo popis hotela i sad računam njihovu vrijednost po procijeni grofa, mogu samo reći da je 185 milijuna živa sramota za to sve. Sretan Uskrs svima 😀

Ima kakvih novosti vezano za ovu dionicu??

Pa obaveza je objavljena 25.2., imaju 30 dana za ponudu i onda HANFA jos 14 dana za pregled dostavljene ponude… Ako sam dobro shvatio [undecid]

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

pozdrav ekipa,
nov sam ovdje, a zbog ove dionice se registrirah jer me zanima šta će biti s tim

evo i jednog kratkog pitanja: u vezi ove ponude za preuzimanje, hocu li ja postom dobiti ikakve papire u vezi toga posto imam nesto dionica ili moram pratiti negdje na webu (hanfa, skdd?) što se događa pa se onda (kome?) javiti u slučaju da ponuda bude dobra?

slijedi nam precesija

ponuda neće biti dobra!
zaboravi ovu dioncu na neko vrijeme.

1999 godine je fond nastao, 2005 godine nam je dionica vrijedila 76kn, a sada nam u 2010 godini grof nudi 30kn.

2005 godine nam je dionica vrijedila 76kn

vrijedila ili koštala?

New Report

Close