VLHO (Valamar grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLHO (Valamar grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…Nego, što ako sad ponude neku mizeriju i nitko to ne prihvati(ili skupe manje nego sto su ocekivali) koji bi im mogli biti slijedeci koraci? Ponovno uvrstenje na ZSE? Dobrovoljna ponuda?

a zašto mislite da je njima bilo kakav interes kupiti i jednu dionicu više od ovoga što imaju???
bojim se da radite račun bez krčmara, oni već sada sada praktički mogu raditi što hoće!
[/quote]

nitko ovdje ne radi nikakav račun, a kamoli računa na korektnu ponudu. mi samo kratimo vrijeme jer ove dionice nema na trgovanju, a u očekivanju smo hansovog sljedećeg poteza

a nešto mora napraviti….. dionice je delistirao s razlogom, plan a mu se izjalovio i sad čekamo plan b….

Što se tiče squeeze u Eu. nemjte plašiti ljude s 85%. U Njemačkoj je to 95% dionica poduzeća, dok je u Velikoj Britaniji 90% diionica potrebnih vlasniku da squeeza.

Plan a je uspio a zove se "tiha voda brege dere" (dvije dokapitalizacije, delistiranje – mic po mic)
odnosno prvi dio, a drugi dio će se zvati "zavadi pa vladaj".
Što se vrijednosti dionice u DANAŠNJA KRIZNA VREMENA tiče, slično je kao i kod automobila, nije bitno koliko vrijedi nego koliko za njega možeš dobiti pa ga "daš da prodaš". To je treći dio plana a!

Nije mi smisao naganjati se i prepucavati koliko vrijedi firma (jer slažem se da vrijedi jako puuuuno više od 35-36 kuna), ali činjenice su neumoljive. Oni daju ponudu,a dio dioničara prihvati ponudu dio ne prihvati i onda sljedi nastavak plana a do njegovog potpunog izvršenja. Danas ili sutra? Nebitno.

I da… skoro sam zaboravio rezultate njihove politike odnosno plana a do istiskivanja, Početnik 5 je npr ima pola godine pisao po forumu da ovu dionicu neda ispod 100kn. Danas je več malo skromniji.

Joj ljudi moji, koliko daju – daju, svatko ima svoja neka očekivanja [thumbsup]

Netko će prihvatit – netko neće [thumbsup]

Nego, koliko nas mogu držati u neznanju? Koliko imaju vremena da daju ponudu? Ako usporedim sa INDG može to potrajat cijelu vječnost [angry]

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

I da… skoro sam zaboravio rezultate njihove politike odnosno plana a do istiskivanja, Početnik 5 je npr ima pola godine pisao po forumu da ovu dionicu neda ispod 100kn. Danas je več malo skromniji.

Istina, ali s obzirom na globalnu situaciju 60 kn je minimum!

Ako ponude više…zašto ne…ja se slažem!

ne razumijem zašto bi neki prodali po nižoj cijeni kad mogu čekati skvizanje i, što bi rekli naši susjedi Sloenci, pravičnu naknadu.

Pa ne pišu svi s dobrim namjerama, zato i "cijena" pada.

Ako mislite na to "cijena" pada to što ljudi spustaju svoje targete, to je iskljucivo jer znamo da je Hans djubre i da ce nas probat sjebat i zakinit gdje god stigne, tako da ljudima nisu velika ocekivanja jer ga vec dovoljno poznaju [thumbsup]

Ja sam si počeo razmisljat cak da i uopce ne prodam, kolika god cifra bila, cisto zbog toga sto je toliko djubre [angry]

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ako mislite na to "cijena" pada to što ljudi spustaju svoje targete, to je iskljucivo jer znamo da je Hans djubre i da ce nas probat sjebat i zakinit gdje god stigne, tako da ljudima nisu velika ocekivanja jer ga vec dovoljno poznaju [thumbsup]

Ja sam si počeo razmisljat cak da i uopce ne prodam, kolika god cifra bila, cisto zbog toga sto je toliko djubre [angry]
[/quote]

Ako nam ponude 30 kn…to znaci da ne zele vise nista kupiti…i da vjerojatno imaju rezervni plan da nas prevare!

Ukoliko nam ponude 60-100 kn onda ce vjerojatno skupiti puno jako puno…tako da ni istiskivanje nije isključeno!

nego ajmo i mi prosvjedovat ispred hotela zbog svih gore navedenih stvari. naravno kad počne turistička sezona. vjerojatno im ne bi bilo svejedno jer ipak treba sevisirati dugove a ako padaju prihodi onda se i babo čese po glavi…

"Ko izgubi dobitak, dobije gubitak"

[/quote]

Ukoliko nam ponude 60-100 kn onda ce vjerojatno skupiti puno jako puno…tako da ni istiskivanje nije isključeno!
[/quote]

toliko puta se ponavljaju iznosi od 30, 60 kuna tako da se već navikavamo na te cifre, ajmo malo podignuti taj prag na 150, 200 kuna,
eto još jednom, 200 kuna,
bolje zvuči, a?

New Report

Close