to ništa ne znaći.
ja slučajno nisam bio ali isto bi glasao protiv. ali za dva mjeseca im isto tako ne bi prodao dionicu!
eventualno u slučaju večeg kraha na burzi pa da shvatim da mogu uskočiti u bolji vlak.
eto kako si ti glasao i hoces li prodati za 30 kn?
Jesmo li mi zbilja tako bedast narod ili šta? VLHO daje za dionicu 29.87kn, tko je onda normalan daje jeftinije od toga na burzi? A jos mora i proviziju platit…
Jesmo li mi zbilja tako bedast narod ili šta? VLHO daje za dionicu 29.87kn, tko je onda normalan daje jeftinije od toga na burzi? A jos mora i proviziju platit…
Nitko.. ili oni koji nemaju pojma o ovome šta se dešava (a vjeruj mi da ima i takvih, iz moje okoline bar 3, svatko kupovao dionice).. ili Valamar pretumbava da uplaši..
a tko kontrolira da li se trezorske dionice stvarno poništavaju?
…vjerujem da bu mutikaše srušile ovu dionicu na 20 kn u slijedećih dva mjeseca
a tko kontrolira da li se trezorske dionice stvarno poništavaju?
…vjerujem da bu mutikaše srušile ovu dionicu na 20 kn u slijedećih dva mjeseca
??wtf??
e pa jesmo banditska država ali neke stvari bi ipak bile previše…ajde probaj razmislit malo o kontroli poništavanja ili nas zaj…
Na skupštini je rečeno da se dionice neće uvrštavati na MTP što je popraćeno negodovanjem pojedinaca,međutim ništa se nije promijenilo.bezobrazni su do kraja,ovo je prva dionica koja se ne vraća na MTP.
U slucaju dokapitalizacije s iskljucivanjem malih dionicara podizem tuzbu na Ustavnom sudu. Vlasnistvo je neotudivo a dokapitalizacijom s iskljucivanjem otima se dio mog vlasnistva.
Vlasnici imaju pravo na dokapitalizaciju sa prvenstvom jer imaju preko 75%,to im zakon dopušta kao i delistiranje,odluku su donijeli sa 95% glasova na skupštini i za mjesec dana po ubrzanom postupku slijedi delistiranje .treba promijeniti zakon,to je bezobrazno prema malim dioničarima.sada znamo zašto je ova dionica bila oduvijek podcjenjena i što su bile namjere vlasnika.
Vlasnici imaju pravo na dokapitalizaciju sa prvenstvom jer imaju preko 75%,to im zakon dopušta kao i delistiranje,odluku su donijeli sa 95% glasova na skupštini i za mjesec dana po ubrzanom postupku slijedi delistiranje .treba promijeniti zakon,to je bezobrazno prema malim dioničarima.sada znamo zašto je ova dionica bila oduvijek podcjenjena i što su bile namjere vlasnika.
Kako možete ovako neš pisat? Odakle vam te info.?