VLHO (Valamar grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLHO (Valamar grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ frckavi

Isprika na velikm slovima. Ma nek mi svake godine isplate 30 kuna dividende ili nek to reinvestiraju i povećavaju vrijednost kompanije, a onda i dionice. A ako bude nekih malverzacija (bilo kakve vrste protivno zakonu) budi siguran da će ići prijava USKOK-u pa će dotična gospoda upoznati unutrašnjost Remetinca. Kažem samo ako bude

I ja se slažem sa tobom..dosta mi je lopovluka u ovoj državi..svi bi se bogatili na račun mačlih dioničara..nezanima me prodaja ni na 200kn..želim da VLHO bude najači brend u turizmu..tako da su svi zadovoljni a ne samo uprava.. [angry]

@ frckavi

Isprika na velikm slovima. Ma nek mi svake godine isplate 30 kuna dividende ili nek to reinvestiraju i povećavaju vrijednost kompanije, a onda i dionice. A ako bude nekih malverzacija (bilo kakve vrste protivno zakonu) budi siguran da će ići prijava USKOK-u pa će dotična gospoda upoznati unutrašnjost Remetinca. Kažem samo ako bude

I ja se slažem sa tobom..dosta mi je lopovluka u ovoj državi..svi bi se bogatili na račun mačlih dioničara..nezanima me prodaja ni na 200kn..želim da VLHO bude najači brend u turizmu..tako da su svi zadovoljni a ne samo uprava.. [angry]
[/quote]

Slažem se!
Ovo je njihova sramota što nam nude!
Treba malo to objaviti na tv-u ili nekom jacem dnevnom listu…pa to nije fer igra…na taj način pokušati opljačkati malog dioničara…
Ma sramota…

Zna li netko dobrog novinara koji bi objavio pricu o tome?

Kad budu urednici imali interesa dovoljno će imat podataka o ovoj dionici..to je sramota šta se radi..podravka je mala beba prema ovom klupku organiziranog kriminala u ovoj firmi..toliko si isprepedeni sa KORFOM i sl..da varaju male dioničate obećavajući im 40 kn po dionici..a toliko hotela,kampovai sl..to može samo budala prodat.. [angry]

http://www.poslovni.hr/131088.aspx ja i daljee ocekujem rast dionice…s obzirom na rezultate…mogli bi nas malo i nagraditi…

Ako nekog zanima, na YouTube-u ima snimka s jučerašnje konferencije Valamara: http://www.youtube.com/user/ValamarHotelsCroatia

Tomislav Hrastovčak - web redakcija

Kad budu urednici imali interesa dovoljno će imat podataka o ovoj dionici..to je sramota šta se radi..podravka je mala beba prema ovom klupku organiziranog kriminala u ovoj firmi..toliko si isprepedeni sa KORFOM i sl..da varaju male dioničate obećavajući im 40 kn po dionici..a toliko hotela,kampovai sl..to može samo budala prodat.. [angry]

Ma to je definitivno sramota…
Kad bi to procjenjivao neki vanjski revizor…to bi sigurno vrijedilo 300 ili više kn po dionici…
a sad nas baš zajebavaju…
Zbilja mi nije jasno…kako takva pljačka nije jasna našim urednicima po medijima…

Sa ovom sramotom bi trebalo ići za početak u HTV-ov Poslovni klub..ukoliko netko ima stručnost i dovoljno informacija da im razjasni e-mailom ovu pljačku:

poslovni_klub@hrt.hr

bas me zanima cija je ovo vlasnicka promjena?? od 17219…

Sa ovom sramotom bi trebalo ići za početak u HTV-ov Poslovni klub..ukoliko netko ima stručnost i dovoljno informacija da im razjasni e-mailom ovu pljačku:

poslovni_klub@hrt.hr

Kome? Tomljenoviću?
Zadnji puta je mljeo o hrvatsko/slovenskim odnosima i to tako da baš i ni sam razumio šta je pjesnik sa time htio reći.

who dares, wins

Tek došao doma i sad gledam promet 400k kn, pa sto je to bilo danas?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Mislim da je to baš Valamar kupovao…

Herbos d.d. - lider u zaštiti bilja sa više od 62. godine tradicije

Dosta firmi na burzi ne kuži dobar efekt od kotiranja njihovih dionica na burzi. Svaki dioničar je hodajuća usmena reklama za bilo koju firmu, a i potencijali kupac tog proizvoda ili usluge.

Herbos d.d. - lider u zaštiti bilja sa više od 62. godine tradicije

New Report

Close