VLHO (Valamar grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLHO (Valamar grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hoce li bit sta od ove dionice?? mislis force da ce nama podijelit zaradu?? [lol]
da bar…odmah im prodam po 27…

Vidim i u tebe nevjericu. 😉 Da, hoce podjelit s nama zaradu u vidu "pravicne naknade za dionicu". [lol]

Zarada Vlho-a 17 kuna po dionici od 27 kuna. I po kojem "pravicnom" kljucu pravicna naknada moze bit 30 kuna?

Ko je tu lud!?

hahahaha…ajde ajde nitko nema pojma [lol]
sta bude bit ce, samo moramo ostati optimisti…

dugo nisam cula SKRTOG UJKA da se javi i PRINOS, tko zna sta oni misli…

Mislim da bi dobro bilo pročitati kako je provedeno istiskivanje u Plivi.
Ono daje jasnu sliku kolika bi mogla biti otpremnina u Valamaru.

Ovo stvarno moze posluzit kako koristan presedan. Hvala.

[/quote]

Još je u nekoliko slučajeva bilo korištenja neovisnog revizora, a sasvim je sigurno da nas neće moći izbaciti sa bijednih i jadnih 30 kuna. U slučaju skvizanja:

http://www.poslovni.hr/33427.aspx

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

[/quote]

Nije to nikakav presedan kolega. Metodom diskontiranog novčanog tijeka dobiti će se sasvim pristojan iznos .

ljudi kak ne kužite, ovdje neće biti klasičnog skviza, ovdje uprava igra sasvim jednu drugu igru…..cilj im je da mali skvizaju jedni druge i to se upravo događa, čim je dionica počela malo rasti bubnuli su bombu o delistiranju i "pravičnoj naknadi"……….i nisu prekršili nikakav zakon, a izmasakrirali su dionicu……..i napravili paniku

jel vi koji ste prodavali uopće znate što znači pojam "pravična naknada"? zašto ste prodavali ispod 30 kuna, kada ste tih 30 sigurno mogli dobiti?

eto, takvi igru igra uprava, jer free float je mali i ovo je bio idealan trenutak da se riješe balasta zvanog zagrebačka burza i mali pimplavi špekulanti koji sebe zovu investitorima……

nisi me cula jer mi moderator briše postove tako da prekidam sudjelovanje na ovom forumu neko vrijeme
pozdrav svima

"Ko izgubi dobitak, dobije gubitak"

ljudi kak ne kužite, ovdje neće biti klasičnog skviza, ovdje uprava igra sasvim jednu drugu igru…..cilj im je da mali skvizaju jedni druge i to se upravo događa, čim je dionica počela malo rasti bubnuli su bombu o delistiranju i "pravičnoj naknadi"……….i nisu prekršili nikakav zakon, a izmasakrirali su dionicu……..i napravili paniku

jel vi koji ste prodavali uopće znate što znači pojam "pravična naknada"? zašto ste prodavali ispod 30 kuna, kada ste tih 30 sigurno mogli dobiti?

eto, takvi igru igra uprava, jer free float je mali i ovo je bio idealan trenutak da se riješe balasta zvanog zagrebačka burza i mali pimplavi špekulanti koji sebe zovu investitorima……

Konačno odgovor za sve one koji pojma nemaju šta će sa ovom dionicom..

[thumbsup]

nisi me cula jer mi moderator briše postove tako da prekidam sudjelovanje na ovom forumu neko vrijeme
pozdrav svima
[/quote]

bas mi je zao zbog toga jer bi rado procitala koji tvoj post….

Mislim da bi nas mogli izbaciti s najmanje 40 kuna po dionici. Makar Ja imam samo 856 komada (kupljeni po 32kunu)

New Report

Close