molio bi pacijenta koji dijeli jedinice da se pogleda u ogledalo i napiše nam
mogli bi, ali neće. pare koje uberu podijele si kroz plaće, bonuse, službena putovanja, dnevnice, prezentacije, službene aute itd. itd.
nema tu kruha za male, a uskoro će biti još gore [cry]
[/quote]
sve je to več uračunato u dobit. kad bi tu pripazili bile bi dividende i do 20kn po dionici…
dy=65%
ej…
[thumbsup]
VALAMAR GRUPA D.D./REDOVNA DIONICA VLHO-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa
1. EPIC 3.084.403 47,32 Osnovni račun
2. SCAPUS D.O.O. 1.331.564 20,43 Osnovni račun
3. SATIS D.O.O. 483.095 7,41 Osnovni račun
4. ENITOR D.O.O. 226.640 3,48 Osnovni račun
5. VALAMAR GRUPA D.D. (1/1) 222.646 3,42 Osnovni račun
6. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 86.074 1,32 Skrb. račun
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 50.282 0,77 Skrb. račun
8. PBZ D.D. 37.866 0,58 Skrb. račun
9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 35.865 0,55 Skrb. račun
10. VUKADIN ZVONIMIR 18.249 0,28 Osnovni račun
Ukupno: 85,55
Imamo new entry u top 10. Kako odolit po ovim cijenama …
Imamo new entry u top 10. Kako odolit po ovim cijenama …
Jednostavno – ne kupovati [thumbsup]
čestitam svim kupcima ispod 27!
kupili ste je za ćetvrtinu vrijednosti!
[thumbsup]
ja ne razumijem zašto je vama uopće bitan MTP, pa kaj mislite da bu tamo dionica rasla sukladno vrijednsti poduzeća? ako nije tu i sad, neće niti tamo, osim toga tko će kupovati te dionice? isti oni koji ih nisu kupovali ovdje?
moj savjet svima, na skupštini lijepo glasujte protiv, dobiti ćete "pravičnu" naknadu i prodati ćete svoje dionice za više nego su neki pacijenti prodali danas…….
nakon što sam detaljnije proučio i analizirao situaciju, ova delistacija i nije tako loša stvar koje se investitoru poput mene mogla dogoditi, ja ovu dionicu nisam kupio da bi izašao sa 20 ili 30%, stoga meni odgovara da se firma očisti od probisvjetova.
ako propadne firma propast će i moja investicija i na taj rizik sam spreman, ali ja sam nekako skloniji scenariju da će 2011. biti rekordna turistička godina u kojoj će valamar zabilježiti rekordnu dobit.
i ja ću gospodo sudjelovati u raspodjeli te dobiti, jer od danas sam odlučio da postajem suvlasnikom firme Valamar grupa d.d.
mene kao suvlasnika poduzeća ne zanima trgovanje dionica na ZSE, stoga ću na skupštini glasati ZA delistiranje, također sam odlučio povećati vlasnički udio u poduzeću.
suvlasnik nisi postao,nego dionicar i na temelju toga imas odredena prava i obveze
laicki je ista svar,ali pravno postoje razlike u pravima izmedu dva termina
ja ne razumijem zašto je vama uopće bitan MTP, pa kaj mislite da bu tamo dionica rasla sukladno vrijednsti poduzeća? ako nije tu i sad, neće niti tamo, osim toga tko će kupovati te dionice? isti oni koji ih nisu kupovali ovdje?
moj savjet svima, na skupštini lijepo glasujte protiv, dobiti ćete "pravičnu" naknadu i prodati ćete svoje dionice za više nego su neki pacijenti prodali danas…….
nakon što sam detaljnije proučio i analizirao situaciju, ova delistacija i nije tako loša stvar koje se investitoru poput mene mogla dogoditi, ja ovu dionicu nisam kupio da bi izašao sa 20 ili 30%, stoga meni odgovara da se firma očisti od probisvjetova.
ako propadne firma propast će i moja investicija i na taj rizik sam spreman, ali ja sam nekako skloniji scenariju da će 2011. biti rekordna turistička godina u kojoj će valamar zabilježiti rekordnu dobit.
i ja ću gospodo sudjelovati u raspodjeli te dobiti, jer od danas sam odlučio da postajem suvlasnikom firme Valamar grupa d.d.
mene kao suvlasnika poduzeća ne zanima trgovanje dionica na ZSE, stoga ću na skupštini glasati ZA delistiranje, također sam odlučio povećati vlasnički udio u poduzeću.
suvlasnik nisi postao,nego dionicar i na temelju toga imas odredena prava i obveze
[/quote]
ajde pametnjakoviću, elaboriraj
[/quote]
ajde pametnjakoviću, elaboriraj
[/quote]
naravno,pogotovo kad si tako lijepo upitao
zoo-suvlasnistvo
ztd-clanska prava koja proizlale iz dionica
-pa ako te zanima sam prouci
čestitam svim kupcima ispod 27!
kupili ste je za ćetvrtinu vrijednosti!
[thumbsup]
bit će je uskoro i po 20 kn, samo ne znam da je to baš za " [thumbsup] ", prije će biti [bye]
dao bog da bude. sad mi je vlho oko sedmine portfolia. kako se bude smanjivala cijena biti će sve više i više. na 20 kn se ne bi libio staviti 80% pa ne ide…
ovi postovi me podsiječaju na one sa korfa kad je bio na 25 kn kako ce ici na ispod 20….
da podsjetim danas je korf 50 a vlho je vlasnik korfa!
U zadnje vrijeme bas pratim K/P i shvatio sam da je cijelo vrijeme ista kolicina na prodaji, cijelo vrijeme se drzi na cca 13k komada, a zanimljivo je to sto su oni koji su prije imali naloge od cca 45-95kn promjenili ih na vrijednosti od 30-40kn tako da sada onu razliku od 50-95kn cini samo 300 komada…
Zanimljivo da situacija u kojoj smo se nasli nije natjerala ljude da prodaju panicno kao muhe bez glave nego mi se ovo sve vise nekako cini pomno isplanirano da se dionica spusti na 25kn ali tko god bude htjeo uzimat malo veci "griz" to ce definitivno morati napraviti u ovom rangu od 29-40kn…
U zadnje vrijeme bas pratim K/P i shvatio sam da je cijelo vrijeme ista kolicina na prodaji, cijelo vrijeme se drzi na cca 13k komada, a zanimljivo je to sto su oni koji su prije imali naloge od cca 45-95kn promjenili ih na vrijednosti od 30-40kn tako da sada onu razliku od 50-95kn cini samo 300 komada…
Zanimljivo da situacija u kojoj smo se nasli nije natjerala ljude da prodaju panicno kao muhe bez glave nego mi se ovo sve vise nekako cini pomno isplanirano da se dionica spusti na 25kn ali tko god bude htjeo uzimat malo veci "griz" to ce definitivno morati napraviti u ovom rangu od 29-40kn…
Ma nek padne na 25 pa dokupimo i prodamo upravi po 30. To je 20%