»Lenac« u prvom kvartalu zaradio 1,2 milijuna eura, nastavlja se rad na sedam započetih projekata
Malo krene eto ti otp da sve sj…
“Prvi kvartal ove godine brodogradilište »Viktor Lenac« zaključilo je s 1,2 milijuna eura neto dobiti. Premda zimski mjeseci u remontnoj djelatnosti u pravilu nose slabiju potražnju za poslovima, ovo kvarnersko brodogradilište tu je sezonalnost uspjelo prebroditi remontima na putničkim brodovima, mahom za domaćeg linijskog brodara, Jadroliniju, potom projektima za Američku ratnu mornaricu, kao i nastavkom radova na obnovi putničke jahte te drugim remontnim poslovima za klijente iz bližeg okruženja.”
Lp
Dok vrijedi pravo bogatstvo. Bez obzira koliko će povećati prihode, da ga sutra prodaju zaradili bi enormne svote tako da ovo je povećanje kapitala VL do bola. Cijena leti preko 4 eurića, da su bar ovo objavili tjedan iza…
Zato i treba kupiti dionicu na vrijeme. Ali bit će još prilika, uvjeren sam.
Misliš da će cijena biti preko 4 već na otvaranju u ponedjeljak? Uvijek ima onih kojima novac ustreba pa puste po Bidu. Pomalo se može grickati..Nisam duže gledao top10 i vidim neki dan koliko je jedna gospođa puno skupila grickajući kroz duže vrijeme po pristojnim cijenama. Impresivno.
Poštovanje,
ima li netko informaciju kakva je trenutna popunjenost brodogradilišta?
Na marinetrafficu se vidi samo jedan brod..
Blaženka je pripremila dosta kescha na mlinovima ne znam od kud je u lencu ali mi je drago da vidi potencijal. Malo samo da požure sa ovom 11 da to do kraja godine se upogoni..
Dobro je što brodovi plove bez obzira na svinjarije u svijetu. Dapače, kad su svinjarije daleko od nas, Rijeka je neviđeno sigurna, kao i cijelo Jadransko more. To je trajna ultimativna prednost Lenca kao remontnog brodogradilišta – lokacija. Ono čega ima najviše fali, na što se stalno žale su ljudi koji znaju raditi taj posao kako Bog zapovijeda. Ali kad krenu velike pare, moći će privući ljude još većim plaćama i svejedno poslovati s još većim dobitima. Win – win.