Da za čitavu godinu je dobit a ja sam napisao za zadnji kvartal 2023 u odnosu na zadnji kvartal 2022. Izvještaj je solidan i očekivan. Cijena 4 eura realna a ubrzo će prvi kvartal i nadamo se boljemu.
Fina fina dobit 👏👏 uz ulaganja u DOK 11 i dizalice topline još u plusu 4.5 mil.eura 👍 iznad mojih očekivanja..
Čekamo da se svi radovi dovrše i za par mjeseci da se upregne DOK 11 i onda ide pjesma 😊
Bravo kolega 👍👏 pravi ste maher , nije vam velika razlika za to malo što vam je ostalo , sutra frknite i to i u lovi ste , jedino je pitanje da li čete ponovno kupiti 5500 u komadu ispod 4 eura 🙂
brrr da se smrznes… kad se sjetim da sam jucer prodavao svojih 4000 kom i kao ostavim 1500 za danas… da sam barem i to prodao…
Koliko bi palo da su godinu zavrsili sa gubitkom 🤔, ah da, onda bi sigurno otislo +15% 🤣🤣🤣🤣, al to je ZSE, logika da nema logike, kontra svih 🙃
Ljudi očito čekali dobit
Pa za cijelu godinu je dobit. Da je dobit i u 4. kvartalu cijena bi skočila bar na 5 eura.
ok ovo jucer je bilo jos nekako probavljivo, kupio dosta po 3,50 ali da cu danas kupovati po 3,40 ni na kraj pameti. dakle -17% dijonica padne od prekjucer 😀
@BabaLuji brzo će doći uloženo kolega 👍😊 ja sam baš u špici nadokupio par 100tki po 3.90 🤣🤣 no ne brinem nimalo 🙋♂️ bude se još dokupilo pomalo 😉
Ja sam očekivao da će postići neku pozitivnu ili negativnu nulu na Q4. Gubitak je, ali mi se sviđa kako je praktički podudaran sa slobodnim novčanim tokom. Točno se vidi kud i na što novac ide.