VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kad je tu izvješće?

Zanima me baš što će napraviti sa amortizacijom.

randopph, 21.02.2024. u 14:27

meni ova trgovina unarag nekoliko dana izgleda kao distribucija. gapova na bidu koliko hoćeš.

Što mislite pod ‘distribucija’?

A koliko je gapova bilo na Ingri na bidu i rasla je rasla…1000 posto.

Procurilo ili se kupuje onako? Nije trebalo ni padati ali dobro kako bi se onda 30% zaradilo u mjesec dana..

Ovdje je razmjerno lako sve pratiti jer je transparentno. Očito je da je prvi ponton očito uskoro gotov, a i u Q4’23 sigurno nisu morali biti “domišljati” kako napraviti što veći gubitak. Bit će zanimljivo vidjeti kakav će biti P/E, P/FCF i P/S na cijenu koja će se formirati ovih dana uoči izvješća.

ode lenčić…

tizian, 21.02.2024. u 17:41

Kad je tu izvješće?

Zanima me baš što će napraviti sa amortizacijom.

Kalendar korporativnih događanja i raspored objava financijskih rezultata Društva za 2024.

28.02.2024. – Sjednica Revizijskog odbora

28.02.2024. – Sjednica Nadzornog odbora

28.02.2024. – Izvanredna Glavna skupština

29.02.2024. – Financijsko i poslovno izvješće za četvrto tromjesečje 2023.

Negdje sam vidio da će na glavnoj skupštini biti i rasprava o dividendi, a sad to ne mogu pronaći …

Ne bi škodio 0.1€ divkice..😁

Ništa divka, neka samo rade i ulažu kao i do sada. Doći će vrijeme za divku…

Imaju trenutno ogromnu investiciju u dok 11. Nema sanse za dividendu ove godine ali obnova tog doka ce im jako dignuti vrijednost imovine.

Procjene takvog doka pred godinu dana su bile 50-60 milijuna eur.

Samo taj dok će praktički vrijediti ko sadašnja tržišna kapitalizacija

Ne vjerujem da će biti dividenda jer se ulaže u DOK 11 i to podržavam 👍 bit će dividendi ima vremena 😊 neka se samo radi i neka Lenac raste 😉

A bit će posla 😊

Rijeka postaje središte za kontejnerski prijevoz jače od Kopra i Trsta

Ak ce cijena polako rast kao i do sada, onda mi ni ne treba dividenda.

Samo nek oni dobro rade, doci ce sve na svoje .

Cijena raste samo ako netko kupuje.. inace pada..

New Report

Close