VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I ovaj ce prije predaje u Lenac 🙂

https://radio.hrt.hr/radio-rijeka/vijesti/brodogradiliste-3-maj-poziva-gradane-na-porinuce-broda-u-subotu-17-veljace-11357920

Pozdrav

svi smo mi Crobex

👍👏 i dođi nam opet 🥹

Radovi na održavanju tijekom MTA uključivali su opremu za sigurnost života na moru kao što su komunikacija, zaštita od požara i navigacija, kao i nadogradnju palube i premaza za povećanje sigurnosti, posebno u nepovoljnim radnim uvjetima. Napori na modernizaciji uključivali su renoviranje skladišnih prostora za posadu i nadogradnju sustava u skladu s ažuriranim standardima Međunarodne konvencije o sprječavanju onečišćenja s brodova (MARPOL), koji sprječava onečišćenje s brodova rigoroznim međunarodnim zahtjevima.

“Zahvaljujući kombiniranom FDRMC/MSC timu, posadi broda i našem industrijskom partneru Viktoru Lencu, Hershel “Woody” Williams uspješno je završio svoje razdoblje održavanja naprijed raspoređenog”, rekao je kapetan Brian Karosich, zapovjednik FDRMC-a. “Održavanje broda potpuno spremnim za misiju zahtijeva dobro isplanirana i izvršena razdoblja održavanja kao što je ovaj MTA. Dodijeljeni puno radno vrijeme zoni odgovornosti AFRICOM-a, svjesni smo ogromnog utjecaja broda na misiju Šeste flote i ponosni smo što ga vraćamo u stanicu potpuno spremnog za misiju!”

https://www.navsea.navy.mil/Media/News/Article-View/Article/3679170/uss-hershel-woody-williams-successfully-completes-maintenance-period-in-croatia/

Ima tu još dosta posla, ovako na prvu izgleda da će Lenac imati dosta posla oko njega i na njemu 👍😊

U 3. maju porinut brod, više stotina građana prisustvovalo prvoj plovidbi novogradnje 527

Lucijan, 15.02.2024. u 15:50

I ovaj ce prije predaje u Lenac 🙂

https://radio.hrt.hr/radio-rijeka/vijesti/brodogradiliste-3-maj-poziva-gradane-na-porinuce-broda-u-subotu-17-veljace-11357920

Pozdrav

Bit će spreman u lipnju, tako su rekli?

Onda će ova 3-4 mjeseca biti u Lencu na završnim radovima?

U clanku se spominje i “Omega Gulf” ?

Taj bi danas trebao stic ili je iz Splita u 3 maj a onda i on u Lenac .

“Prema dostupnim informacijama, sutra se pred »3. majem« očekuje dolazak tankera »Onega Gulf« koji će biti dotegljen iz splitskog brodogradilišta. ”

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Prema ovom šta ste napisali, nastavlja se gužva na dokovima Lenca i u predstojećem razdoblju.

To zadnjih dana prati i trgovanje. Dosta su ponude na kupnji ojačale a i aktivno se skida svako malo sa aska

Tanker “Onega Gulf” stigao u riječki škver: Dotegljen brod koji već godinama čeka na dovršetak

Spominje se da se radi na završetku prvog pontona za Dok 11.

Lp

netko poceo ozbiljnije zubljati. nego, gdje nestade onaj na 4,02?

joda, 21.02.2024. u 11:04

netko počeo ozbiljnije zubljati. nego, gdje nestade onaj na 4,02?

Nece ga taj jos protrgovat.

Ovdje jos rast nije ni krenuo.

Ocekujem vece volumene, ali ne na ovim razinama.

Za sada ne vidim da na ovim razinama jos ima prodavaca.

joda, 21.02.2024. u 11:04

netko poceo ozbiljnije zubljati. nego, gdje nestade onaj na 4,02?

To je bio nalog za plašenje drhtavih rukica, izgleda.

meni ova trgovina unarag nekoliko dana izgleda kao distribucija. gapova na bidu koliko hoćeš.

randopph, 21.02.2024. u 14:27

meni ova trgovina unarag nekoliko dana izgleda kao distribucija. gapova na bidu koliko hoćeš.

Meni izgleda kao da je izvješće procurilo..:)

New Report

Close