Meni kazu da su odpocelo razgovori između vlena i maja.Treći maj zainteresiran kupit vlena a talijani čvrsti u pregovorima.Šta ce biti vidit cemo.Jos nije izašla nigdi informacija.
Ja osobno mislim da prije moze biti obrnuto,ali vidit cemo.
Haha, da, firma pred gasenjem, firma koja je u najvecem k u Hrvatskoj ce kupiti jedinu solventnu i dobro vodenu firmu sto se tice brodogradnjeu Hrvatskoj
Ovo sta spominje @spalato33 ima smisla.
Talijani kad su uzimali Lenac, imali su i vece ciljeve osima samog Lenca.
Tako da ako će netko nekog preuzet to je Palumbo, odnosno Lenac 3.Maj, a nikako obrnuto 😊
Arhiva:
Također, slijedom aktualne informacije, odnosno nastavka suradnje Lenca i riječkog 3. Maja na projektu koji je od izuzetne važnosti za unaprjeđenje poslovanja Lenca, na tržištu se nagađa i glede mogućnosti da se ta dva škvera čak čvršće povežu, primjerice kroz moguće jednu novu poslovnu zajednicu u čemu bi navodno značajnu ulogu mogao imati vlasnik Lenca. 👌😊
Dok 11 – nova poveznica Lenca i 3. Maja. Je li moguća čak čvršća poslovna suradnja?
Poznato je da Lenac surađuje sa Norveškom, tako da je za očekivati svašta dobrog u narednim godinama 👍😊
Meni kazu da su odpocelo razgovori između vlena i maja.Treći maj zainteresiran kupit vlena a talijani čvrsti u pregovorima.Šta ce biti vidit cemo.Jos nije izašla nigdi informacija.
Ja osobno mislim da prije moze biti obrnuto,ali vidit cemo.
Haha, da, firma pred gasenjem, firma koja je u najvecem k u Hrvatskoj ce kupiti jedinu solventnu i dobro vodenu firmu sto se tice brodogradnjeu Hrvatskoj
60-80mil eura i nije neka lova , pogotovo ako država plaća
Neki pritisak na Lenac 😊 ne znam tko će im prodat po 3,26 eurića 😊 jedino mogu između sebe trgovat
neznam ni ja tko će, ali nadam se da hoće, i da postoji bar jedna ili nekoliko dobrih duša koje bi prodale 6301 kom do 3,24……
unaprijed zahvaljujem……nemojte razočarati…….vrijeme je darivanja……budite mekog srca……