VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

spalato33, 07.12.2023. u 09:15

Meni kazu da su odpocelo razgovori između vlena i  maja.Treći maj zainteresiran kupit vlena  a talijani čvrsti u pregovorima.Šta ce biti vidit cemo.Jos nije izašla nigdi informacija.

Ja osobno mislim da prije moze biti obrnuto,ali vidit cemo.

Haha, da, firma pred gasenjem, firma koja je u najvecem k u Hrvatskoj ce kupiti jedinu solventnu i dobro vodenu firmu sto se tice brodogradnjeu Hrvatskoj

Lova nije problem ,problem je nesto drugo,kreditira bi HBOR!

Ovo sta spominje @spalato33 ima smisla.

Talijani kad su uzimali Lenac, imali su i vece ciljeve osima samog Lenca.

Tako da ako će netko nekog preuzet to je Palumbo, odnosno Lenac 3.Maj, a nikako obrnuto 😊

Arhiva:

Također, slijedom aktualne informacije, odnosno nastavka suradnje Lenca i riječkog 3. Maja na projektu koji je od izuzetne važnosti za unaprjeđenje poslovanja Lenca, na tržištu se nagađa i glede mogućnosti da se ta dva škvera čak čvršće povežu, primjerice kroz moguće jednu novu poslovnu zajednicu u čemu bi navodno značajnu ulogu mogao imati vlasnik Lenca. 👌😊

Dok 11 – nova poveznica Lenca i 3. Maja. Je li moguća čak čvršća poslovna suradnja?

Poznato je da Lenac surađuje sa Norveškom, tako da je za očekivati svašta dobrog u narednim godinama 👍😊

Veleposlanik Bjørnstad najavljuje suradnju s Rijekom: Norveške tvrtke ulagat će u riječku brodogradnju

Ludak, 07.12.2023. u 16:08

spalato33, 07.12.2023. u 09:15

Meni kazu da su odpocelo razgovori između vlena i  maja.Treći maj zainteresiran kupit vlena  a talijani čvrsti u pregovorima.Šta ce biti vidit cemo.Jos nije izašla nigdi informacija.

Ja osobno mislim da prije moze biti obrnuto,ali vidit cemo.

Haha, da, firma pred gasenjem, firma koja je u najvecem k u Hrvatskoj ce kupiti jedinu solventnu i dobro vodenu firmu sto se tice brodogradnjeu Hrvatskoj

60-80mil eura i nije neka lova , pogotovo ako država plaća

Novi dolazak:

VELA LUKA   11.12.2023.  12:15   V. Lenac 4

Lp

👍

https://www.google.com/amp/s/www.morski.hr/trajekt-vela-luka-stigao-u-viktor-lenac-jadrolinija-dobro-dosla-u-bijelu-flotu/amp/

U “Lenac” stigao i treći brod kojeg je Jadrolinija nabavila u Grčkoj. Zvat će se “Vela Luka” i zamijenit će “Lastovo”

Neki pritisak na Lenac 😊 ne znam tko će im prodat po 3,26 eurića 😊 jedino mogu između sebe trgovat

sitnariba, 19.12.2023. u 14:11

Neki pritisak na Lenac 😊 ne znam tko će im prodat po 3,26 eurića 😊 jedino mogu između sebe trgovat

neznam ni ja tko će, ali nadam se da hoće, i da postoji bar jedna ili nekoliko dobrih duša koje bi prodale 6301 kom do 3,24……

unaprijed zahvaljujem……nemojte razočarati…….vrijeme je darivanja……budite mekog srca……

Za dan dva stize “Yuma” na tromjesecno servisiranje !

Krecemo sa “rezervacijama” za 2024 🙂

Pozdrav

svi smo mi Crobex

New Report

Close