VLEN EV/EBITDA 2,49
Da li je ovo jedan od najmanjih omjera EV/EBITDA, ili čak najmanji od svih kompanija izlistanih na Zagrebačkoj burzi?
VLEN bi s trenutnim rezultatima poslovanja i trenutnom cijenom dionice(3,28€) otplatio svoju tržišnu kapitalizaciju+fin. dug-novac za samo 2,5 godine?!!
Lp
Je, samo je ovaj “A” u EBITDA u Q4’22. bio suludo visok i to ne slučajno. U borbi s neustavnim zakonom, trebalo je iskazati što veći gubitak kako god se znalo i moglo.
Dobro vidite.
Nego, hajde pustite ljude na miru i neka misle da je lani u četvrtom kvartalu bio loš rezultat te da je ovdje jako visok p/e i nemojte im objašnjavati šta je EBITDA jer ja bi još dokupio. Hvala
Jeli ja ovo dobro vidim nalog na bidu na 3,10 14tis kom. 😯
Da!
Meni kazu da su odpocelo razgovori između vlena i maja.Treći maj zainteresiran kupit vlena a talijani čvrsti u pregovorima.Šta ce biti vidit cemo.Jos nije izašla nigdi informacija.
Ja osobno mislim da prije moze biti obrnuto,ali vidit cemo.
da da baš 3.maj ima love za kupit Lenac 😂🤣
prije će Palumbo kupiti novi 3.maj bez dugova novu firmu..
Meni kazu da su odpocelo razgovori između vlena i maja.Treći maj zainteresiran kupit vlena a talijani čvrsti u pregovorima.Šta ce biti vidit cemo.Jos nije izašla nigdi informacija.
Ja osobno mislim da prije moze biti obrnuto,ali vidit cemo.
Prije će biti da Palumbo hoće većinski dio u 3. maj 1905 a ovi iz 3.maja se bune 😂 a jedino Palumbo može podignut 3.maj kao što je i Lenac u samo 4 godine 👌 jer ovi naši ne znaju osim pljačkat , a Palumbo to ne puši 😊
Arhiva:
Rano su se sjetili 😂🤣 pa mi nemamo ništa svoje sve su najprije pokrali , uništili i zatim prodali strancima ili jaranima 😂😊
navodno drzava stala iza trceg maja zele da imamo svoje brodogeadilište tako nesto pričaju