VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

VLEN    EV/EBITDA   2,49

Da li je ovo jedan od najmanjih omjera EV/EBITDA, ili čak najmanji od svih kompanija izlistanih na Zagrebačkoj burzi?

VLEN bi s trenutnim rezultatima poslovanja i trenutnom cijenom dionice(3,28€) otplatio svoju tržišnu kapitalizaciju+fin. dug-novac za samo 2,5 godine?!!

Lp

Je, samo je ovaj “A” u EBITDA u Q4’22. bio suludo visok i to ne slučajno. U borbi s neustavnim zakonom, trebalo je iskazati što veći gubitak kako god se znalo i moglo.

Stigla B.B na 6.mjesto 👍zna gđa. posao 😊 OTP ne prodaje 👍

Jeli ja ovo dobro vidim nalog na bidu na 3,10 14tis kom. 😯

Dobro vidite.

Nego, hajde pustite ljude na miru i neka misle da je lani u četvrtom kvartalu bio loš rezultat te da je ovdje jako visok p/e i nemojte im objašnjavati šta je EBITDA jer ja bi još dokupio. Hvala

diokidina, 04.12.2023. u 13:30

Jeli ja ovo dobro vidim nalog na bidu na 3,10 14tis kom. 😯

Da!

Meni kazu da su odpocelo razgovori između vlena i  maja.Treći maj zainteresiran kupit vlena  a talijani čvrsti u pregovorima.Šta ce biti vidit cemo.Jos nije izašla nigdi informacija.

Ja osobno mislim da prije moze biti obrnuto,ali vidit cemo.

11.siječnja izasla obavjest o izvarednoj skupstini 3.maja .Ima li to veze sa Lencom neznam.

da da baš 3.maj ima love za kupit Lenac 😂🤣

prije će Palumbo kupiti novi 3.maj bez dugova novu firmu..

spalato33, 07.12.2023. u 09:15

Meni kazu da su odpocelo razgovori između vlena i  maja.Treći maj zainteresiran kupit vlena  a talijani čvrsti u pregovorima.Šta ce biti vidit cemo.Jos nije izašla nigdi informacija.

Ja osobno mislim da prije moze biti obrnuto,ali vidit cemo.

navodno drzava stala iza trceg maja zele da imamo svoje brodogeadilište tako nesto pričaju

Prije će biti da Palumbo hoće većinski dio u 3. maj 1905 a ovi iz 3.maja se bune 😂  a jedino Palumbo može podignut 3.maj kao što je i Lenac u samo 4 godine 👌 jer ovi naši ne znaju osim pljačkat , a Palumbo to ne puši 😊

Arhiva:

https://more.slobodnadalmacija.hr/om/sa-svih-strana/nazire-se-spas-za-rijecko-brodogradiliste-dokapitalizacija-1307035

Rano su se sjetili 😂🤣 pa mi nemamo ništa svoje  sve su najprije pokrali , uništili i zatim prodali strancima ili jaranima 😂😊

spalato33, 07.12.2023. u 11:07

navodno drzava stala iza trceg maja zele da imamo svoje brodogeadilište tako nesto pričaju

New Report

Close