VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne mogu naći gdje sam vidio.

Stigao još jedan danas 👍

https://www.marinetraffic.com/hr/ais/details/ships/shipid:209948/mmsi:238823640/imo:9476305/vessel:KORCULA

Njemačke tvrtke zainteresirane za suradnju s hrvatskom brodogradnjom

Još jedan novi brod u Lencu. Rade punom parom.

https://www.fiuman.hr/botel-marina-privremeno-napustio-rijecku-rivu/

Da bar g.Palumbo pokupuje ovo što je još ostalo dionica, nagradi radnike dionicama koji vrijedno rade sve ove godine i ćao đaci i prekupci 😂😂

Mogao bi DOK 11 već na proljeće 2024 biti spreman, što mislite ekipa ?

U jucerasnjem se izdanju spominje dok za Lenac ali nemam pretplatu na cijeli clanak pa ako netko ima neka citira,

Jutarnji list – Div na nogama: Brodogradilište ‘3 maj‘ ide u privatizaciju, ovo je plan za opstanak…

Pozdrav

svi smo mi Crobex

@Lucijan ne vidim ni ja čitav teks, ali vjerujem nešto za 3.maj i zavrsetak pontona i privatizacija novog 3.maja.

Izgleda da bi zaista DOK 11 mogao biti spreman na proljeće 2024

Upravitelj stroja – Brodogradilište Viktor Lenac

Strojar doka – Brodogradilište Viktor Lenac

sitnariba, 19.11.2023. u 13:32

@Lucijan ne vidim ni ja čitav teks, ali vjerujem nešto za 3.maj i zavrsetak pontona i privatizacija novog 3.maja.

Izgleda da bi zaista DOK 11 mogao biti spreman na proljeće 2024

Upravitelj stroja – Brodogradilište Viktor Lenac

Strojar doka – Brodogradilište Viktor Lenac

Koliko vidim zamijeniti će samo 2 pontona od 9. Ostale će obnoviti.

Ulaganje 16.5 mil eura u 2 pontona.

Zanima me šta će zapravo Lenac dobiti sa ta 2 nova pontona?

Pitanje je da da li će sad moći primati veće brodove i da li će povećati kapacitete poslovanja? Ne znam.

Za takvo nešto je bila potrebna investicija u novi DOK 11 koja košta više od 100 mil. eura i od nje se odustalo.

Osim što će DOK 11 moći nastaviti raditi,  zbog dotrajalosti je nužna bila renovacija  a kako bi isti nastavio raditi.

@tizian ne brinite vi ništa 😊 ima tko brine za ta pitanja 😉

Mozda ce vam bit jasnije ako pogledate specifikacije dokova

Facilities – Shipyard | Viktor Lenac

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Smiruje se situacija u Izraelu , uskoro bi koje USNV mogao do Lenca

Pozdrav

svi smo mi Crobex

USS HERSHEL WOODY WILLIAMS27.11.2023 08:00V. Lenac vez 3VIKTOR LENACexpected arrival

Evo ga! Ponovo dolazi “grdosija” Woody!

Dugačak je 239 metara, širok 50 metara i ima nosivost od gotovo 72.000 tona. Na otvorenoj palubi, površine blizu 4.800 četvornih metara, može prihvatiti helikoptere i određene tipove zrakoplova.

USS »Hershel ‘Woody’ Williams« izgrađen je u kalifornijskom brodogradilištu i isporučen je 2018. godine, a namjena je ovog, gotovo pola milijarde dolara vrijednog broda da bude na dispoziciji flotama Američke ratne mornarice kad su udaljeni od svojih logističkih luka.

Lp

New Report

Close