Još jedan novi brod u Lencu. Rade punom parom.
https://www.fiuman.hr/botel-marina-privremeno-napustio-rijecku-rivu/
Da bar g.Palumbo pokupuje ovo što je još ostalo dionica, nagradi radnike dionicama koji vrijedno rade sve ove godine i ćao đaci i prekupci 😂😂
Mogao bi DOK 11 već na proljeće 2024 biti spreman, što mislite ekipa ?
U jucerasnjem se izdanju spominje dok za Lenac ali nemam pretplatu na cijeli clanak pa ako netko ima neka citira,
Jutarnji list – Div na nogama: Brodogradilište ‘3 maj‘ ide u privatizaciju, ovo je plan za opstanak…
Pozdrav
@Lucijan ne vidim ni ja čitav teks, ali vjerujem nešto za 3.maj i zavrsetak pontona i privatizacija novog 3.maja.
Izgleda da bi zaista DOK 11 mogao biti spreman na proljeće 2024
@Lucijan ne vidim ni ja čitav teks, ali vjerujem nešto za 3.maj i zavrsetak pontona i privatizacija novog 3.maja.
Izgleda da bi zaista DOK 11 mogao biti spreman na proljeće 2024
Koliko vidim zamijeniti će samo 2 pontona od 9. Ostale će obnoviti.
Ulaganje 16.5 mil eura u 2 pontona.
Zanima me šta će zapravo Lenac dobiti sa ta 2 nova pontona?
Pitanje je da da li će sad moći primati veće brodove i da li će povećati kapacitete poslovanja? Ne znam.
Za takvo nešto je bila potrebna investicija u novi DOK 11 koja košta više od 100 mil. eura i od nje se odustalo.
Osim što će DOK 11 moći nastaviti raditi, zbog dotrajalosti je nužna bila renovacija a kako bi isti nastavio raditi.
@tizian ne brinite vi ništa 😊 ima tko brine za ta pitanja 😉
Mozda ce vam bit jasnije ako pogledate specifikacije dokova
Facilities – Shipyard | Viktor Lenac
Pozdrav
USS HERSHEL WOODY WILLIAMS | 27.11.2023 08:00 | V. Lenac vez 3 | VIKTOR LENAC | expected arrival |
Evo ga! Ponovo dolazi “grdosija” Woody!
Dugačak je 239 metara, širok 50 metara i ima nosivost od gotovo 72.000 tona. Na otvorenoj palubi, površine blizu 4.800 četvornih metara, može prihvatiti helikoptere i određene tipove zrakoplova.
USS »Hershel ‘Woody’ Williams« izgrađen je u kalifornijskom brodogradilištu i isporučen je 2018. godine, a namjena je ovog, gotovo pola milijarde dolara vrijednog broda da bude na dispoziciji flotama Američke ratne mornarice kad su udaljeni od svojih logističkih luka.
Lp