Ovo OTP indexni opet lupa po bidu. Jos 15tak tisuća i on je vani.
Poslije toga nema više većih prodaja. Ja planiram iskoristiti priliku dok prosipaju još to malo dionica.
Mislite još 43.000 i vanka je?
Ali uvidom u SKDD se vidi da ima mnogo drugih malih koji prodaju.
Pitanje je tko kupuje tolike količine kad OTP prodaje 🙂 i da li će OTP onda opet ulaziti kad proda te određene količine “nekome” sve su to igre velikih , odnosno počinju lagano… a onda usput skinu i kojeg malog dioničara jer se uspaničari 😊
Lenac sad bez DOK-a 11 lupa ogromnu lovu, a što će biti za godinu dana, naviše godinu i pol kad će DOK biti u punoj snazi 🙂 plus uštede na dizalicama topline itd..
Tako da kom milo i hitno neka proda, ali poslije nema Lenac je ovakav, Palumbo je lopov , gvožđe ovo ono i sl.. 😄😊
Ne nagovaram na kupnju ili prodaju, svatko neka za sebe donosi odluke 🙋♂️
Pitanje je tko kupuje tolike količine kad OTP prodaje 🙂 i da li će OTP onda opet ulaziti kad proda te određene količine “nekome” sve su to igre velikih , odnosno počinju lagano… a onda usput skinu i kojeg malog dioničara jer se uspaničari 😊
Lenac sad bez DOK-a 11 lupa ogromnu lovu, a što će biti za godinu dana, naviše godinu i pol kad će DOK biti u punoj snazi 🙂 plus uštede na dizalicama topline itd..
Tako da kom milo i hitno neka proda, ali poslije nema Lenac je ovakav, Palumbo je lopov , gvožđe ovo ono i sl.. 😄😊
Ne nagovaram na kupnju ili prodaju, svatko neka za sebe donosi odluke 🙋♂️
Cijena će najvjerojatnije drastično skočiti već nekoliko mjeseci prije nego jedanajstica bude gotova, čisto iz razloga jer dionice tako i reagiraju.
Potencijal će biti daleko veći, a ugodno je vidjeti da se u aktualnom poslovanju jedva osjeti da ne koriste Dok 11. Iznad svih mojih očekivanja za Q3 jer upravo zbog gore navedenih razloga tretiram VLEN kao dugoročno ulaganje.
(Trenutno ni nemam nijednu trejd poziciju. Sve je long term, buyin’ the dip..)
Na normalnim burzama cijena skoči godinu dana prije. 2007. g je lkri skočila na cca 1000 kn jer se šuškalo da će se graditi pruga Rijeka -Mađarska. I evo nakon 18g se počela graditi pruga a cijena dionice par eura. Bio je neki dokap ali sitni.
Da krenu sa nekom divkom onda bi došlo malo lešinara i cijena bi došla na svoje, neka se dok riješi i nastave ovako raditi doći će sve na svoje…
Koliko pratim OTP na dan 29.08.2023 49.610 kom.
3.11.2023 43.865 kom
Znači prodali su samo 5.745 kom 😊 u tom periodu, znači mala maca
Ako netko ima neke druge podatke slobodno neka javi, možda ja krivo gledam 🙂🙋♂️
Nego mene zanima koliko će od ovog trajekta biti 💸💸🙂
dug 201 metar i širok 26 metara, bruto tonaže 29.968 i nosivosti 5.150 tona . Ima četiri MAN B&W motora snage 11.120 kW, kao i dva Rolls-Royce KaMeWa waterjet-a, koji predstavljaju komplementarni pogonski sustav. Maksimalna brzina trajekta je 26,4 čvora. Sposoban je prevesti 1500 putnika, a njegova garaža može primiti do 800 automobila, kao alternativa 2100 dužnih metara utovara tereta. Unutar trajekta nalazi se 200 kabina, restoran, samoposluživanje, bar, butik, bazen i igraonica s automatima.
https://www.adriaports.com/it/cantieri/traghetto-grimaldi-al-cantiere-lenac-di-fiume/