VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

lojtra, 30.10.2023. u 16:23

Nema tu ni k od kupaca. Od 2008 g nisam vidio da jedna dionica pada iz dana u dan. Katastrofa. To mi je najveća greška zadnje 4 godine.

Lagano si vec naporan posto se samo zalis a nikakvu vrijednost ne donosis ovoj temi. Ja kupujem i dokupljujem kad god vidim ikakav pad ovdje… Tvoja je provjena pesimisticna vidim, onda prodaji sve (ja cu ti kupiti) i sibaj dalje…

Cijena dionice Lenca na 1.1.2023 ove godine je bila 2,15 eur. Znači trenutno smo YTD otprilike 40% u plusu i nije čudo da ima takve oscilacije nakon tolikog rasta.

A od danas imamo novog dioničara u TOP 10. Dok OTP indeksni prodaje, neki očito koriste priliku za kupnju.

Tayming kolega, tayming ili strpljenje  dva faktora na burzi koja ne smijete zanemarit..sve drugo vodi u frustracije..29.10.21.  1.14 eura. danas cca 3 eura.

Sutra u Lencu

https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/shipid:210984/zoom:8

Također i objava FI za 3q..ne ocekujem nista spektakularno . Vrijeme je ulaganja i investiranja.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Strpljenje važi za normalne burze a ne za zse. Imam ja raznih dionica od 2003-2005g, samo su mi na količini oduzeli dve nule ( dlkv i ddjh) i tri nule( prfc).

Lucijan, 30.10.2023. u 21:55

Tayming kolega, tayming ili strpljenje  dva faktora na burzi koja ne smijete zanemarit..sve drugo vodi u frustracije..29.10.21.  1.14 eura. danas cca 3 eura.

Sutra u Lencu

https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/shipid:210984/zoom:8

Također i objava FI za 3q..ne ocekujem nista spektakularno . Vrijeme je ulaganja i investiranja.

Pozdrav

Ipak je izvješće ispalo spektakularno 🙂

Oni praktički ne osjete obnovu doka 11.

A piše i da kraljveska jahta još nije gotova i  da će biti još poslova na njoj. Prejaki su

@Tangarina

Slažem se 💯. Debelo iznad očekivanja, a i jako povoljne prognoze. Sve se dobro razvija.

Čestitke imaocima! Jedva čekam da vidim da li će se taj silni ask maknuti ili barem prorijediti. Da li su to bili pravi nalozi tj pesimisti ili su to bile igrice da nas iscijede. Šteta što nemam za dokup.

Čarobnjaci iz Lenca 👏👍😊

https://seebiz.eu/tvrtke/vrlo-dobro-poslovanje-viktora-lenca-u-devet-mjeseci/297312

I novine nam hvale Lenac

Odlični rezultati škvera u Martinščici. Prihodi “Lenca” veći su nego prošle godine

lojtra, 01.11.2023. u 08:35

Čestitke imaocima! Jedva čekam da vidim da li će se taj silni ask maknuti ili barem prorijediti. Da li su to bili pravi nalozi tj pesimisti ili su to bile igrice da nas iscijede. Šteta što nemam za dokup.

Od kud sad zelja za dokupom ?..niste li ovo smatrali najvecom greskom ?

Evo vam prilika za prodaju pa ste na miru

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Ovo OTP indexni opet lupa po bidu. Jos 15tak tisuća i on je vani.

Poslije toga nema više većih prodaja. Ja planiram iskoristiti priliku dok prosipaju još to malo dionica.

New Report

Close