btw.ne vidi se jahta, to bi značilo da je završena, zna netko @Tangarina @Lucijan @diokidina @BabaLuji @eurekaeu ? isprike ako sam nekog izostavio od “stare” garde 😊
Mislim i ja da je konačno otišla. Valjda ćemo konačno naplatiti sve te naknadne radove na kraljevskoj jahti. Koliko čujem, nije se štedjelo na luksuzu i opremi, ipak će se kralj voziti na njoj.
👍🥇 jest da bi trebao biti zlatni € ali ok 😊
Inače ne volim ratove ne podržavam, no za Lenac će biti posla preko glave sa Amerima
Inače ne volim ratove ne podržavam, no za Lenac će biti posla preko glave sa Amerima
Kakve veze ovaj tekst ima s Lencom?
Ovo je cak i vaznije !
Trećemajci konačno dobili plaću za rujan, evo što je presudilo – Novi list
Pozdrav
Ovo je cak i vaznije !
Trećemajci konačno dobili plaću za rujan, evo što je presudilo – Novi list
Pozdrav
Lijep razvoj događaja.
Opet nam OTP indeksni prodaje. Izgleda da je imao neko veliko povlačenje iz fonda jer lupa i po Zabi i po još nekim dioniciama. U biti prodaju tao di ima bida na kupnji a to je zadnje vrijeme samo na kvalitetnim dionicama.
Jučer i danas prodali su još 8000 dionica. Pitanje koliko još namjeravaju odnosno smiju prodavati jer moraju zadržati određene omjere u fondu. A i da prodaju svih preostalih 35000 kom mislim da to trižište može upiti bez većih problema jer kupaca ima.
Koliko čujem na novim pontonima se radi punom parom. Baš me zanima kakvo će biti izvješće za ovaj kvartal.