Dobro im ide posao samo ne ide cijena na burzi… Ne može sve rasti 😄😄
Količine su malene i uglavnom jedan prodavatelj kojem valjda ustreba gotovine, a kupuje gđa iz Top10.
Ne znam što predstavljaju ovi baš sitni zagrizi na Ask svaki put nakon što se prospe malo veća sića po Bidu?
Ma tu još malo dokupi ekipa iz TOP 10 , možda i sam Lenac za nagrade zaposlenika ( love ima u blagajni) i onda će se pjevat borbene 🙂 već sad se vidi da cijenu tempira TOP 10.
Sve je transparentno, posla ima, love se ima u blagajni DOK 11 se dovrši i ide ozbiljna budućnost
Da možda vi ne prodajete kad stalno hvalite. Još malo i 25 posto sam u minusu na toj dionici. To mi se nije desilo od 2008. g. Zar ovi ne čitaju forum koji prodaju.
Pa zašto si kupovao po 4 i više? Nije ti nitko držao pištolj na glavi da kupuješ po tim cijenama, kao ni meni na ERNT po 240. Jedno kratko vrijeme mi je prosjek za 2023. na ERNT bio 238,55. Sad mi je ~220,5, ali je cijena pala čak i ispod mog all time prosjeka od 210, ergo gubim novac. I šta sad? Pa takve okolnosti treba okrenuti u svoju korist, a ne kmečati “palo je, palo je, u minusu sam”… Jednostavno ima netko prefriganiji sa boljim nosom za naš uvrnuti market na kojem se mjesecima, nekad i godinama obezvrijeđuje ono što vrijedi, a uzdižu se 💩💩💩. Dok se ne dogodi nešto ružno, a onda vrijednost i dalje vrijedi, a 💩💩💩 se raspadnu, razgrade se… Taj prefriganiji jeftinije pribavlja jednoteiste papire.
Smeće nema budućnost, a Lenac itekako ima. Smeće nije transparentno, a Lenac itekako jest. Itd itd
A zaradu preko noći zaboravi… meni se početkom godine, tj. krajem prošle posrećilo na Lencu i SPANu.. nikakav ja genij zato nisam. Na SPANu sam zaradio brdo novca i izašao na vrijeme(planiram se u nekome trenutku svakako vratiti jer isto ima odličnu budućnost), na Lencu isto, ali ćemo vidjeti do kraja godine moj konačni godišnji učinak ulaganja u VLEN.
I biti, ove godine jedino na ERNT gubim, i to dosta, bez obzira na divke, a na Končarima sam valjda jedina bena koja na tome ove godine gubi novac. Na svim ostalim trejdovima i/ili ulaganjima dobivam. Ali nisam odustao! 2023. godina krije još mnogobrojne prilike za izgubiti novac! Još nije gotova!
ZSE je na mnoge načine u biti i odraz našega društva. Sve što ima intrinzičnu vrijednost biva obezvrijeđeno. Pogle samo odnos obrazovanje-kadrovska politika. Ali gdje god zagrebemo.. Uz izuzetak nogometa. A i to je pitanje kako ćemo se na duže staze snaći bez Maminja.
Ode on 🙋♂️😊 sad čekamo nove 🚢🚢
https://www.instagram.com/reel/CxsYWO4N98p/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
btw.ne vidi se jahta, to bi značilo da je završena, zna netko @Tangarina @Lucijan @diokidina @BabaLuji @eurekaeu ? isprike ako sam nekog izostavio od “stare” garde 😊
Ode on 🙋♂️😊 sad čekamo nove 🚢🚢
https://www.instagram.com/reel/CxsYWO4N98p/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
Izgleda ko iz kakovoga epa.
Jahta je još u Lencu i nije otišla. Bez brige , mediji ce to popratit.
Sutra stize
Ovaj za dva dana
Pozdrav