Lik uopće nema dionice samo laprda da laprda nema sa kim piti kavu ocito mu je drustvo forum.Iskustvo me uci da takvi niti kupuju niti prodaju samo laprdaju
Ma kupi on, ali za 10.000 eura 30ak komada KODTa, pa mu to naraste za 50% i to proda po 15.000, plati PKD na tih 5.000 i ostane mu nekih četiri i pol… Takve male zarade ne mogu ni blizu pokrit sve bankrote, dokape, deliste i squeeze oute koje je taj pregrmio u ovih zadnjih četvrt stoljeća. Čak i na svojim “dobitnicama” je gubio, pogotovo na toj šugavoj ATPL koju je kupovao za lude cifre pa ju krajem 2021. istresao da to nisu bile istine.. Još se stari hvalio da će dignuti kredit za kupnju “ako cijena padne ispod ‘toliko i toliko’ kuna”. To je, tvrdi, evenutalno i napravio. Tad je dijelom vratio to kaj je ranije izgubio. Ali all time return mu je oko nule, ako je sretan. Meni se bahati na ERNT jer sam “u krivu” oko ljetne cijene. Ali nisam u krivu u vezi rezultata, nego je on u krivu. 12,2 milijuna eura neto dobiti na H1’23. Onda ima novu tezu – trenutna cijena odražava stanje za godinu dana ili koliko, iako u stvarnosti nitko ne može predvidjeti točno stanje toliko unaprijed, a i danas neš cijena ne ide u smjeru 200, nego gore i tu su toliki izljevi emocija. Nemam pojma kakve je traume doživio na toj dionici. Osim kaj ju nije držao zadnjih dvajst godina. Da je to imao, ne bi mu niš drugo trebalo. Bilo bi mu svejedno deset dvajst eura gore dolje..
Nemoj mu zamjerat ovo kaj nema s kim na kavu. Njegova ekipa je uglavnom po staračkim domovima..barem ovi kaj si mogu platit to.. I on je vjerojatno tamo pa od tamo trejda. U svojim snovima, to je pravi mladi Charlie Sheen. Ostario je lik, ali nije odrastao nikad.
kolega @yieldchaser ma svima je nama poznat bf i njegove prognoze 😊 još od kad je Lenac bio na 6,7 i 9 KN a uskoro će na 6,7 ili 9 € ☺️
Da sam ga poslušao danas ne bi bio ni blizu XXX % zarade na Lencu i uz ovaj pad 😊
Pad je par centi i to je zanemarivo za ono što nas čekaj 📈 Lenac nikad nije bolje poslovao i ulagao istovremeno
I još jedan podatak 😊 prvih 10 drži sada 90,46 % OTP je sad već dokupio preko 5000 komada , što potvrđuje da u ovoj rošadi veliki igrači kupuju 👍
Yield nemoj se toliko uzrujavati oko moja 2-3 posta, srefit će te herc…a to nikako ne bih htio…ali kažu da istina najviše boli, pa sam valjda pogodio kao prstom u g….Teško je gledati kako drugi zarađuju dok ti stagniraš ili čak u tvom slučaju i gubiš novce…ali to je tako na burzi, konačan zbroj je nula…pa netko mora i gubiti…dok drugi zarađuju i plaćaju PKD…kolo sreće se okreće, sve je to igra na sreću…nemoj se ti prijatelju ljutiti, a ne znam koji ti je drugi nick s kojeg mi šalješ poruke na privat, jer ja imam samo ovaj nick i to već 4-5 godina, a na drugom forumu svojevoljno više ne pišem…malo si se prekombinirao, pa ti je najbolje popiti par pivi za rekalibraciju…tako ja to radim…nema smisla se ovako prepucavati…na pivi bi sve riješili u 5 minuta, a nakon treće bi bili najbolji prijatelji 😎👍😇
Nije lako ni tebe čitati kako brineš za moje novce. Do tolike mjere brineš, da postaješ neugodan, a ovdje te svi čitaju..svi to vide.. Nemoj se ti brinut za moje zdravlje i moje novce, stari… i najvažnije od svega, nemoj mi nastupati kao da smo prijatelji jer nismo. Ti nemaš prijatelja, već su ti rekli to ovdje, a i drugdje, ne sumnjam. Ulaganje je posao, a ne šala, a ti konstantno to okrećeš na neku šalu, koja prelazi i na osobni nivo. Da je to to, onda bi to tako zvali – šala, a ne posao.. Nisi duhovit, nećemo ić na nikakvu pivu. Dosadan si i bezobrazan, lažeš… Ukratko, zlonamjerno si smeće od čovjeka. Dočekao si svojih pet minuta da likuješ kako drugi “gube” novac, a ti “zaraduješ”… Puna su ti usta kako je gledati kako drugi zarađuju, a ti gubiš… pričaš o sebi, čovječe..
Gle Yield, znam da je teško gledati druge kako zarađuju dok ti gubiš i sam čekaš smak svijeta, ali sam si si kriv, a ne ja i mojih 5-6 postova danas…ali bez obzira na tvoje izmišljanje i vrijeđanje danas sutra je novi dan i želim ti sve najbolje..i nisam ja nikakav čiča…hahaha…😎👍💪
Ja čekam smak svijeta, kaže trol koji je navodno 85% u kešu i tvrdi da čeka ERNT na 1xy ‘ojra’.
Čiča si, čiča… star lik, koji je na ZSE od davnina… Tko sazna, bude ludo iznenađen jer zvučiš ko najveći infantil..
Mislim kako biste trebali staviti na ignore članove foruma koji vam idu na živce drukanjem/spamanjem. Meni je barem 30-40% članova na ignore.
Postoje pojedine teme tipa JDPL kad otiđem nešto pročitati ne mogu ništa jer su svi na ignore.
10 postova, sve prazno 🙂
Haha. I to je sve u redu. Kad god netko spama ili druka bez pokrića, iznosi neistine. Odmah ignore.
A što se tiče pada cijene VLEN. Ni prvi ni zadnji put. Previše naraslo i ide mala korekcija. S obzirom koliko je narasla ovo i jest mala korekcija.
Mislim da je dugoročno dobra kupnja.
Kratkoročno, budimo realni. Doklegod DOK 11 nije u punom pogonu, ne možemo očekivati neke sjajne prihode. Taj dok čini 30% prihoda, a dok se u potpunosti popravi trebat će barem dvije godine. Tek su 2 pontona naručili, ima još 7. Dakle potrajat če.
Dugoročno ok. Bit će parica za holdere ali tkogod misli kratkoročno brzo okrenuti i zaraditi novce ovdje, možda bolje da sreću potraži negdje drugdje. Mogao bi samo popušiti.
A ovo nije drukanje na pad. Ja mislim upravo suprotno, da je vlen best buy. Pričekajmo pa vidimo tko je u pravu. Bez vrijeđanja.
Yield, ne znam da li znaš, ali postoje i tablete za smirenje jer te je očito južina opičnula. Inače, sve 5, uživaj, ode ja na plažu, dok vi ovdje kukate na teškom sudbinom 😎😇😇
P.S. Inače, sve ti je oprošteno, to valjda dojde s godinama 😂