VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pojačalo dvoje iz TOP10 poziciju zadnja 2 dana kao i danas. Kapitala imaju dovoljno da preuzmu cijeli free float. Doslovno.

Dokle god navoz 11 nije u opticaju, prihodi će biti niži kao i dobit. Neovisno o Ukrajini. No obvete su smanjene dosta, čekaju se novci od Amera i Arapa… dosta materijala je je kupljeno i to skupo plačeno za šejkoviu jahtu. Kad opet zaživi dok 11 i potraživanja budu naplačena. Odjednom dobit neće biti 5-7 mil EUR (što je također odlična svota i čini VLEN zlatnom kokom) već će samo izletiti 12-14 mil EUR. A koliko to čino EPS ili P/E koji zazivaju neki genijalci.

Jeli se kupuje dionice radi prošleg EPS ili budućeg?

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

Kako već znaš tko je kupio?

Špekuliram Lojtra, Špekuliram.

Jer sam vidio 5-6 puta određenu količinu i ponašanje naloga na bidu koji bsu nakon izvršenja  izazvala promjene u TOP10 2-3 dana kasnije. Isto kao što znamo koji fondovi prodaju KODT2 i ERNt prije nego li se vide promjene. Kao što znamo i SPAN kupovinu braće Pivac. Neki se ponašaju uvijek jednako. I to je u redu.

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

E zato mi je Djubre jedan od dražih forumaša..

Uvijek to the point.

Od petka do jučer

OTP +2000 kom

Pečar +800 kom

Dok mali prodaju veliki kupuju

Prodaje se Vlen, kupuje se Zaba.

M

Jako glupo ako je tako. Ja bi radio upravo suprotno.

Eto i ovdje sam vam lijepo govorio da ne kupujete na ATH, ali vi niste htjeli slušati, pa je sada zavladao muk…ali dobro, šta je tu je, ovdje targetiran kupnju kada prva znamenka bude 2,xy

Life all comes down to a few moments. This is one of them.

Možda na 20 eura misliš kupovati. Ko ovi što sada kupuju ingru ili zabu. Treba ući prije pa što ako se iskorigira 20 posto ako poslije poraste 1000 posto.

@BudFox3

Interesantno na svaku dionicu koja je u padu se javljas, a one koje rast npr. kad je Vlen rastao bez komentara si.

OTP kupuje zabu, ali i Lenac istovremeno , dok mali prodaju Lenac i ulaze u zabu.

Da mi je svejedno ovih dana lagao bih 🤣🤣 no neće dugo ovako, opet će uskoro brod da krene

diokidina, 03.08.2023. u 16:15

@BudFox3

Interesantno na svaku dionicu koja je u padu se javljas, a one koje rast npr. kad je Vlen rastao bez komentara si.

Nije istina. Pričao je da nam “uvaljuju” po 20 kuna Lenac. Laprdao o gvožđu i železju i svakakve druge gluposti. Lik nemre prežalit kaj je propustio taj rast na početku godine, a i u KODTove je bio ušao preslabo i zaradio za papar, kak i “zarađuje zadnjih 25 godina. KODTovi doduše nisu bili njegova ideja, nego od Ivane. I sad je u cashu na mukama, a bezveze. Radit će zamjene teza da “meni treba više duha, pa bih imao i ‘veću sljedbu’ “, kao da mi je to cilj, a u stvarnosti je taj “duh” o kojem priča hrpa izljeva baš njegovih emocija, koje ovdje prosipa po forumu, pogotovo dok je banned na drugome, a to je nerijetko. Upravo taj emotivni pristup poslu je i razlog zašto ne može zaradit. Sad je napokon zaradio nakon svih ovih godina i priča ko da je genij neki. Ima i drugi profil s kojeg mi se ovdje javlja na privatne poruke jer je bijednik koji nema petlju javit mi se sa svog profila. Povjerio mi se koliko je izgubio.. Bit ću diskretan – puno je..baš puno. Mijenja rečeničnu konstrukciju i stil, ali se vidi da je on. Ne znam kaj lika toliko pogađa kod mene, da se toliko okomio. Kaže popio previše kave, ali mislim da nije to. Ja ga podsjećam na njegove neuspjehe kad je bio mlađi. Misli si “E da sam barem ja investirao kao ‘moj prijatelj’ Yield, kad sam bio u njegovim godinama..gdje bi mi bio kraj?” Ali nije.. zato je imao puno puno puuuno godina da stekne silno iskustvo i evo već zadnja tri mjeseca ga tako nesebično sa mnom, ali i svima nama dijeli, a mi smo mu toliko zahvalni…

New Report

Close