VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cash se daleko više povećao nego dobit. Uz sva ulaganja, cash je ogroman.

Lijepo sam vam govorio da ćete izgubiti novce ako kupujete na ATH, ali dobro…Koliko je ono sada P/E?

https://investiramo.com/dionice/VLEN/podaci?i=pe_ratio

Life all comes down to a few moments. This is one of them.

Ni jeftina turska brodogradilišta ne pomažu situaciji…

Neznam cemu mucenje bistre vode, da bi lazno dokazao nekakvo svoje ‘znanje’. Selektivna istina je ista kao laz. Spomeni npr. Da su pottqzivanja 20 mil eura, puno vise os bilo kakve njihove dobiti do sada. Kad to sjedne, dionica ce eksplodirati

@BudFox3

Imam osjecaj da si na bidu.

Dioki nisam na bidu, već na plaži 😇👍😎💯

da si na plaži nebi visija na forumu

Bid biva brutalno, nemilosrdno razbijen. Nisu neke količine, ali opet…

Istreslo sve izgleda… Netko nezadovoljan napustio vlakić…

Jel to bankrot ili što? Ja nadokupio po 3,50 a kupio prije po 4. Izvješće je solidno ne znam što se dešava.

Taj netko namjerava uplašiti i onda ući niže, nadam se da mu neće uspjeti. Što nije prodavao prije.

Ma meni se čini da je to nekom margin puknuo. Koliko vidim, mnogi koriste priliku za ući. Samo tisućice se slažu na kupnji.

Ova priča oko brodova za ukrajinsko žito donjeti će i Lencu jos dodatne poslove. Iako, mislim da su im navozi puni i pitanje koliko im treba novog posla.

New Report

Close