Carson izlazi , Normandy ulazi 🙂
Navodno bi danas trebali doc i neki tegljaci sa limovima za obnovu doka. Sve ide svojim tjekom
https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/shipid:5261062/zoom:11
Pozdrav
Obavijesti izdavatelja – EHO (zse.hr)
Krece izgradnja sekcija doka . Sutra fi za 2q. Prvi kvartal dobit cca 1 mil eura. S obzirom na sigurno uvecane troskove zbog investicija neka bude na toj razini pa ok.
Pozdrav
Investicije su se zahuktale što je odlično, dizalice topline ( ušteda 60% ) dok 11 ( veći poslovi ) 👍🤝 kad se to sve posloži na godinu idemo prejaki smo 🚢🛳⛴️👍
Slažem se ako bude 2Q kao prvi odlično, ali vjerujem da će biti puno veći , živi bili pa vidjeli 🥂
ako ćemo gledati kvartalno trgovanje daleko najdosadnija dijonica ovog kvartala. ne znam gdje je ovdje zapelo 😀
Uz NORMANDY pararelno rade u Trstu na USNS LEROY 👍😊
https://obris.org/hrvatska/legendarna-uss-normandy-cg-60-na-remontu-u-lencu/
Blagi pad prihoda, jači pad dobiti. Barem službeno.
Kad ono smanjenje obveza za 9 mil EUR i povećanje potraživanja 11 mil EUR.
Rekao bih da Izvješće nije dobro ali zobg ove dvije stavke će jednom biti odlično. Kad tad će se ta potraživanja naplatiti. Pa nije valjda da Američka mornarica i šeik nemaju love?? 🙂
Mislim da je pretjerana prodaja no svatko ima svoje razloge.
Neka svatko radi što misli da mu je najbolje.
Izvješće na prvu ne izgleda bajno ali ima dobar potencijal zbog ove dvije prethodno nabrojane stavke.
Ja sam nadokupio nekih 4000 dionica na razini 3.50-3.58. Smatram dugoročno dobrom kupnjom premda sam si pokvario prosjek. Sada sam u 5-eroznamenkastom klubu imatelja dionica.
ako ćemo gledati kvartalno trgovanje daleko najdosadnija dijonica ovog kvartala. ne znam gdje je ovdje zapelo 😀
Evo vam malo zabave kolega 🙂
Onima kojima je dosadila jedva docekali izac a oni koji imaju volje cekat drugu godinu prilika za kupit pa kome kako drago !
Pozdrav
Očekivano izvješće.
I kada im situacija ne ide na ruku uspjeli su zaraditi nekoliko milijuna i smanjiti obveze za 9 milijuna. I dalje imaju dobar potencijal zbog potraživanja i obnove doka 11. Trenutno nije u upotrebi koliko vidim no užurbano se radi…
Mislim da nije bilo razlogom za prodaju, prije bih kupio nego li prodao na ovim razinama. Ali mi se HOLD čini kao najbolja opcija.
Prodaja se već razrjedila. Pretjerali su.
Samo pogledajte za par dana koliko su ovo dvoje iz TOP10 kupili sada, kao i smanjenje broja malih dioničara zbog akumulacije pojedinaca iz TOP50. Mislim da bi svi trebali kupiti knjigu dioničara za 3 dana…