VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Lako za 3 Maj , neka nama amera !

Drugi tjedan smjena 😉

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Lucijan, 20.07.2023. u 12:05

Lako za 3 Maj , neka nama amera !

Drugi tjedan smjena 😉

Pozdrav

Kažete kolega ONI dolaze…  opet  🤣🤣👍

Ne bas u mnozini ali drugi tjedan nakon sto ode Carson, jedan novi bi trebao doc 🙂

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Neka samo rade, nije lako variti po ovome ali neka ljude plate dobro i kvaliteta neće biti upitna. Ameri ne pitaju za cijenu…

Stvarno puno američkih brodova ove godine. Ne pamtim da je nekeda došao novi amer usred ljeta.

Oni obično dolaze na proljeće i na jesen.

Ovakav kontinuitet poslova je izrazito bitan za Lenac

Kolektivni godišnji odmori budu inace u ljetnom periodu. S obzirom na potražnju radovi se nastavljaju do daljnjega…

Poprilicno su se dugo zadrzavali , neznam dali je obim radova ili nesto drugo ali da je neobicno je.

Ovaj koji bi drugi tjedan terbao doc jos nije bio u Lencu.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Pozdrav,

locirao sam ovog u blizini, u Trstu.

https://www.marinetraffic.com/en/ais/details/ships/shipid:453684/mmsi:367866000/imo:8511500/vessel:USNS_LEROY_GRUMMAN

Lp

Hu, odličan LEROY 👍 ovog odrade i mirni za ovu godinu 😄 mada će biti još punooo posla u Lencu do kraja godine 🚢🛳⛴️

Za Leroya neznam ali nesluzbeno ovo je taj koji bi trebao doc krajem tjedna

USS Normandy – Wikipedia

Pozdrav

svi smo mi Crobex

USS Normandy (CG-60) NATO WARSHIP Current Position ( – DUAL TRACKING – ) | Marine Vessel Trafficg

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Opaa 😯 veliki posao izgleda, nešto novo do sada. Imaju samo 14 ovakvih hehe, bude li kao sa katamaranima super…

New Report

Close