VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što ne kupite sad po 3,80. Stavite 10000 komada na bid i prosut će vam netko.

Vukadin mislim da je izašao tako da dionica nema velikih prepreka da se pozicionira između 4,5-5!Naravno ovisit ce i o likvidnosti zse!

Uobičajeni VLEN.

Kreće snažna kupovina pojedinaca koji znaju rezultate Q2. Svaki kvartal isto.

Nakon 4.06 EUR prodaje gotovo da i nema. Ovaj put se treba nakrcati i držati. Broj dioničara se masu usmanjio. A i ptice na grani već znaju da je Q2 po dobiti brutalan.

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

sitnariba, 15.06.2023. u 19:36

Nema sumnji kolega @Lucijan 👌

Vidim da je i Pečar dokupio sad je na 37.003 tisuća kom

OTP isto dokupio i sad su na 41.267 tisuća kom

Dobro primjeceno . OTP povecao za 3000 dionica a Pecar za 950 .

Na bidu iznad 3.8 je 6000 dionica , ne “prosipa” se bas

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Ne znam da li će se otvoriti niže video, uglavnom onaj tanker RED OPAL koji je bio do prije koji dan u Lencu je ogroman i posao odlično odrađen, imate video i na instagramu 🚢🙋‍♂️

https://www.instagram.com/reel/CtjDB9ksIgL/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==

Završen TRENTON i naravno na vrijeme i profesionalno

https://lavoce.hr/cronaca/cronaca-fiumana/la-usns-trenton-agli-ormeggi-nel-porto-cittadino

sitnariba, 17.06.2023. u 10:42

Završen TRENTON i naravno na vrijeme i profesionalno

https://lavoce.hr/cronaca/cronaca-fiumana/la-usns-trenton-agli-ormeggi-nel-porto-cittadino

Katamaran je prošao redoviti planski servis u brodogradilištu Viktor Lenac. Cijena operacije je blizu 4 milijuna dolara. E to je dobra vijest. 

Ovaj Lenac je tvornica novca, pitanje je vremena kada ide cijena u orbitu…

@BabaLuji i to samo od TRENTONA 👌😊 a koliko ih još ulazi u Q2 🚢🚢🚢🚢🚢 pa još do kraja godine, pa idućih godina itd..

Do 5 eurića je propuh veliki, dionica je sve manje u opticaju stoga nemojte mi dizati cijenu…

👍🤣

Dionica je sve manje to je točno, prvih 10.podebljavaju pozicije tako da će ih biti još manje u opticaju po ovim cijenama, pogotovo pred kraj Q2 🙃🙂 a i ne bi nas sve iznenadilo da uskoro netko pokupi i preko 5€

BabaLuji, 17.06.2023. u 19:19

Do 5 eurića je propuh veliki, dionica je sve manje u opticaju stoga nemojte mi dizati cijenu…

😄 Branka je također dokupila cca 250 kom

Znači OTP,Pečar i Branka pojačali pozicije, tako da kolega izgleda da moramo još i mi 😊 “pokvarit” ćemo si ulaz, ali što se mora, mora se 😄

Nije nagovor na kupnju ili prodaju 😋

BabaLuji, 17.06.2023. u 19:19

Prvih 10 dioničara 90,41%

Branka dokupila, sad je na 37,240 komada i zauzela 8.mjesto , možda cilja na 7.mjesto ispred OTP-a 😊 nedostaje još par tisućica , da li će to OTP dopustiti ili se uključiti u dokup do +5 € ovo što je još malo ostalo

New Report

Close