VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da, kad dođe još par brodova, dobiju povoljne uvjete za dok 11 i zarada nikad veća.  Vlasništvo deset dionicara 91%, tu će pasti obavezno 🙄🙄🙄

“Yuma” otisla, “Trenton” ostaje jos mjesec dana a “Carson City” dolazi krajem tjedna

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Izgleda da završava rasprodaja na Lencu.

Hvala divnim prodavačima na ovako neočekivanim razinama ulaza!

Lucijan, 09.05.2023. u 10:36

“Yuma” otisla, “Trenton” ostaje jos mjesec dana a “Carson City” dolazi krajem tjedna

Pozdrav

Super, tnx

Trenton je dobro ‘zaglavio’ u škveru. Sigurno neće račun biti mali 🙂

To ce se vidjet na zavrsnom obracunu ali tocno je da su svi ameri poprilicno dugo u Lencu.

Yuma je bila 4 mjeseca , Trenton je vec dva i jos ce ostat mjesec dana a i Carson navodno dolazi na berem dva mjeseca

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Kad drugi put prijeđe 4€,ne vraca se vise.

Kuopavao sam na 1,40€,i zadnjih dana između 3,6-3,8€.

Još ima pokušaja spuštanja cijene, ali uzalud 😊 ode brod lagano 🚢 ulazi tu još neki jači dioničar, uskoro čemo znati više

Stigao “Carson City “

https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/shipid:7013361/zoom:10

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Ja ću čekati indexni…fer bi bilo da,kad sam mu već prodao, da i kupim od njega.🥸👍

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Lucijan, 15.05.2023. u 08:55

Stigao “Carson City “

https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/shipid:7013361/zoom:10

Pozdrav

Dugo je bio najvljivan, konačno je i stigao. Jeli se zna koliko dugo ostaje u škveru?

Carson ostaje dva mjeseca , Trenton jos mjesec dana.

U Lencu su trenutno uz ta dva amera , dva off shore broda , teretnjak , jahta i trajekt Jadrolinije.

Spominje se dolazak jos nekih amera ( vec su bili ) ali još nepotvrđeno

Ukupno sedam brodova. Manje nego li je bilo u prethodnim mjesecima ali profitabilnost ce se pokazat na kraju obracuna.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

New Report

Close